Σασμός: Μια τεράστια ανατροπή έρχεται! Ποιοι ετοιμάζονται να μπουν στην φυλακή;

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της πετυχημένης σειράς αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς! ενώ έδωσε και …spoilers για την συνέχεια!

Σασμός: Μια τεράστια ανατροπή έρχεται! Ποιοι ετοιμάζονται να μπουν στην φυλακή;

Όπως εξήγησε στη συνέχεια της σειράς κάποιοι από τους χαρακτήρες θα φορέσουν…βραχιολάκι! Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες ντε! Τι λέμε εδώ και καιρό; Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι θα είναι αυτοί. Πάντως, μεγάλο φαβορί είναι ο Αστέρης, ο οποίος θα σκοτώσει άθελά του τον Πετρή.

Όσον αφορά το κανάλι, οι άνθρωποι του Άλφα σχεδιάζουν να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους με το δυνατό τους χαρτί. Τον ΣΑΣΜΟ. Όλα δείχνουν πως ήδη έχει αποφασιστεί να συνεχιστεί η σειρά και δεύτερη σεζόν, κάτι βέβαια που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο σενάριο. Πως θα το τραβήξουν άραγε; Πως θα μεγαλώσει η πλοκή; Μάλιστα εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τον Ιανουάριο ο Σασμός να γίνει καθημερινός. Άρα επεισόδιο και την Παρασκευή! Α-ΠΟ-ΛΑΥ-ΣΗ!

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τι είναι αυτό που την έχει ταράξει τόσο;

Η Αργυρώ φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για τον Άγη. Θα ξεσκεπαστεί η απάτη του Διονύση; Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί το χωρισμό του με την Τζένη, ζητώντας τη βοήθεια του Μανόλη. Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, θα οδηγήσει τα πράγματα σε μία τροπή που κανένας δεν περιμένει, και θα σκιάσει τη φιλία των δύο αγοριών ακόμη περισσότερο…

Ο Μαθιός, τυφλωμένος από το πάθος του για τη Βασιλική, οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές. Την ίδια ώρα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το περιεχόμενο του παλιού γράμματος στον παπα Μιχάλη.

Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια της, ωστόσο, θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την τρέλα…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Σασμός