Σασμός – Μία αδιαθεσία τρομοκρατεί τους Σταματάκηδες

Σασμός – Δύσκολες ώρες πλησιάζουν για τη Βασιλική στη σειρά. Δυστυχώς, οι ειδήσεις που πρόκειται να λάβει δε θα είναι ευχάριστες. Η ζωή της βρίσκεται σε στιγμή κρίσης, γεμάτη από ένταση, άγχος και πόνο. Όλα αυτά ασκούν σημαντικό βάρος τόσο στην υγεία της όσο και στην υγεία του μωρού που φέρει μέσα της.

Σασμός – Μία αδιαθεσία τρομοκρατεί τους Σταματάκηδες

Μια απλή ασθένεια είναι αρκετή για να φέρει ανησυχία στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Ο Δημήτρης θα βρεθεί στο πλευρό τους, εκφράζοντας την ανησυχία του και ζητώντας να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη Βασιλική, καθώς ορισμένες επιπλοκές απειλούν τη ζωή του μωρού της. Η Βασιλική θα αντιμετωπίσει έντονη ανησυχία, ενώ και ο Μαθιός θα ταραχτεί. Ο Δημήτρης θα την παροτρύνει να ηρεμήσει και να μην ανησυχεί. Ωστόσο, αυτό αποδεικνύεται δύσκολο για εκείνη.

Οι εντάσεις συνεχίζονται να αυξάνονται και ο φόβος μήπως όλα καταρρεύσουν τους τρελαίνει καθημερινά. Ο Μαθιός στέκεται δίπλα της, αλλά αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί πραγματικά να τη βοηθήσει. Παράλληλα, οι εξελίξεις στο περιβάλλον τους συνεχίζονται. Ο Μαθιός φοβάται ότι σύντομα θα φανερωθεί το σκάνδαλο που σχετίζεται με τη δολοφονία του Στεφανή. Αυτή η σκέψη προβληματίζει ακόμη περισσότερο τη Βασιλική.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ