Σασμός – Μεγάλη φουρτούνα περιμένει τους Σταματάκηδες

Σασμός – Οι ανατρεπτικές εξελίξεις προκαλούν σημαντικές αλλαγές στη σειρά. Όλα αρχίζουν όταν η Καλλιόπη αποφασίζει να αποκαλύψει στον Μαθιό και στον Αστέρη ένα μυστικό που τους αφορά. Η αναμονή για αυτήν την κρίσιμη στιγμή είναι μεγάλη, αλλά φαίνεται ότι αυτή η στιγμή ακόμα δεν έχει έρθει. Αντίθετα, μια νέα εκδίκηση αρχίζει να διαμορφώνεται, καθώς το αίμα πληρώνεται με αίμα.

Σασμός – Μεγάλη φουρτούνα περιμένει τους Σταματάκηδες

Ένας πρώην κρατούμενος του Βασίλη Σταματάκη, που είναι ο σύζυγος της Καλλιόπης, ονόματι Σταμάτης, επισκέπτεται το σπίτι της και της αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του συζύγου της. Αποκαλύπτει ότι ο πραγματικός υπεύθυνος για τη δολοφονία ήταν ο Παύλος Βρουλάκης, ενώ της παραδίδει ένα προσωπικό αντικείμενο που ανήκε στον άντρα της.

Η Καλλιόπη συντεθεί από τις ακροάσεις του Σταμάτη και βυθίζεται σε ένα σκοτάδι σκέψεων. Στη συνέχεια της σειράς, ανακαλύπτουμε ότι αυτή η αλήθεια δεν μπορεί να παραμείνει κρυφή από τους γιούς της. Έτσι, τους καλεί και τους ανακοινώνει ότι ο Παύλος ήταν ο υπεύθυνος για τον θάνατο του πατέρα τους. Ο Μαθιός και ο Αστέρης συγχυσμένοι και αμήχανοι.

Μια νέα θύελλα αίματος φαίνεται ότι ξεκινά για την τιμή της οικογένειάς τους. Ερωτηματικά προκύπτουν σχετικά με το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτή η κατάσταση και τι θα συμβεί με τον Αστέρη και την Αργυρώ, καθώς μια ακόμα αλήθεια από το παρελθόν που τους αφορά έρχεται στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος