Σασμός – Με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρεί τον Αστέρη

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά δυναμικές, καθώς η Αργυρώ θα καλεί τον Αστέρη να αντιμετωπίσουν μαζί τη ζωή στην Αθήνα. Μια σημαντική κρίση θα δοκιμάσει τη σχέση τους, όταν η Αργυρώ ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Στεφανή και δεν έχει παραδοθεί στις αρχές.

Σασμός – Με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρεί τον Αστέρη

Από εκείνη τη στιγμή, η Αργυρώ θα εκδηλώσει την πιο σκοτεινή πλευρά της, αναγκάζοντας τον Αστέρη να επιλέξει ανάμεσα σε αυτήν και την οικογένειά του. Παρά τη διαρκή δυσαρέσκεια που νιώθει από αυτήν και ενώ δεν μπορεί να κατανοήσει τους λόγους που οδήγησαν τον Μαθιό σε αυτή την τραγική πράξη, η Αργυρώ θα προκαλέσει την αποχώρηση του Αστέρη από το σπίτι.

Όταν, τελικά, η Αργυρώ προτείνει στον Αστέρη να εγκαταλείψουν το παρελθόν που τους πληγώνει και να ξεκινήσουν νέα ζωή στην Αθήνα, ο Αστέρης αρνείται, εκφράζοντας την απόφασή του να σταθεί δίπλα στην οικογένειά του. Αυτή η στιγμή συμπίπτει με την περίοδο που ο Μαθιός παραδίδεται για την απόπειρα φόνου του Λάζαρου, και ο Αστέρης αρχίζει να αντιλαμβάνεται το μεγαλείο που κρύβει ο αδελφός του στην ψυχή του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος