Σασμός – Μαθιός – Βασιλική ξανά στο μάτι του κυκλώνα

Σασμός – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, η ζωή της Βασιλικής και του Μαθιού αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο λόγω των απρόβλεπτων εξελίξεων που επέφερε ο Αντρέας. Μετά από αποκάλυψη για την καταγωγή του, ο Αντρέας αποφασίζει να εγκαταλείψει την Άνω Ποριά, ρίχνοντας τις υποψίες για την εξαφάνισή του πάνω στον Μαθιό.

Σασμός – Μαθιός – Βασιλική ξανά στο μάτι του κυκλώνα

Η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Μαθιό ότι ο βιολογικός του πατέρας είναι ο Ρούσσος Σταματάκης, θέτοντας τον Μαθιό σε μια νέα πραγματικότητα. Όλοι σχολιάζουν την εξαφάνιση του, με τον Τηλέμαχο και την Εύα να προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας, ο Τηλέμαχος διαπιστώνει ότι ο αδερφός του έφυγε χωρίς τα προσωπικά του αντικείμενα, υποπτευόμενος επίθεση. Καθώς αναδύονται υποψίες για τον Αντρέα, ο οποίος προφανώς οργανώνει επίθεση, η Μάγδα ενημερώνει την Μαρίνα για το επερχόμενο χτύπημα κατά της Βασιλικής και του Μαθιού.

Παρά τις προσπάθειες τους να οργανώσουν αντίποινα, η αναπάντεχη ανακοίνωση της Μάγδας ανατρέπει τα σχέδια τους. Ο Αντρέας, γνωρίζοντας τις κινήσεις του Μαθιού και του Γιάννου, ετοιμάζεται για την αντιεπίθεση. Με τη συνεννόηση του με τον Μανούσο Μουντάκη, οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για μια ανελέητη σύγκρουση.

Καθώς η σειρά εξελίσσεται, οι χαρακτήρες περνούν από έναν πόλεμο μυστικών και αντιπαραθέσεων, καθοδηγούμενοι από την επιθυμία για εκδίκηση και αλήθεια, αναδεικνύοντας ένα δίκτυο πολυπλοκότητας που ανατρέπει τις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ