Σασμός – Μαθιός και Αστέρης βγάζουν τα μαχαίρια

Σασμός – Στη συνέχεια της σειράς, οι χαρακτήρες Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε μια ανεπίλυτη σύγκρουση που θα αλλάξει δραματικά την πλοκή της ιστορίας. Πιο συγκεκριμένα, καθώς ο Αστέρης προετοιμάζεται για τον αρραβώνα του με την Αργυρώ, μαθαίνει ότι ο αδελφός του, Μαθιός, είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Στεφανή.

Σασμός – Μαθιός και Αστέρης βγάζουν τα μαχαίρια

Αυτό το νέο τον σοκάρει και τον καθιστά αποστασιοποιημένο από τον αδελφό του, χωρίς να επιδείξει καμία πρόθεση να ακούσει τις εξηγήσεις του Μαθιού ή να δεχθεί δικαιολογίες. Η οργή του Αστέρη είναι τεράστια και η απώλεια αυτής της εμπιστοσύνης τον πληγώνει βαθιά. Το γεγονός ότι ο Πετρής πέθανε άδικα και ότι ο Αστέρης έμαθε την αλήθεια από τρίτους, προκαλεί μεγάλη απογοήτευση σε αυτόν.

Δεν μπορεί να δεχθεί το γεγονός ότι ο αδελφός του του έλεγε ψέματα για τόσο καιρό, και αυτό το γεγονός επιδεινώνει τη σύγκρουση μεταξύ τους. Έτσι, στη συνέχεια της σειράς, παρακολουθούμε την έξαρση μιας εμφυλίου σύγκρουσης μεταξύ του Αστέρη και του Μαθιού. Αυτή η σύγκρουση αλλάζει ριζικά τις σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια και έχει σημαντικές συνέπειες για την πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος