Σασμός – Μαθιός και Αστέρης νεκροί

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, υπόσχονται ένταση και αναταράξεις. Η Εύα, πεπεισμένη πως ο Μαθιός είναι ο ένοχος για τη δολοφονία του αδερφού της, επιβάλλει το σχέδιό της. Πριν αναχωρήσει για την Κροατία, πείθει τον Μηνά να τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του Μαθιού, ο οποίος σκοπεύει να ταξιδέψει μαζί με τον Αστέρη.

Σασμός – Μαθιός και Αστέρης νεκροί

Παρά τις προσπάθειες του Παύλου, του Βαγγέλη και του παπα-Μιχάλη να την πείσουν για την αθωότητα του Μαθιού, η Εύα παραμένει αδιάλλακτη. Αποφασισμένη για εκδίκηση, σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της, παραπλανώντας τους πάντες ότι απομακρύνεται από την οικογένεια Σταματάκη. Στο μεταξύ, ενώ ο Μαθιός εργάζεται στο χωράφι, ο Μηνάς εκτελεί το ανήθικο αίτημα της Εύας, τοποθετώντας τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, ο Αστέρης εμφανίζεται, φέρνοντας μαζί του σακούλες με φυτά.

Καθώς ο Μαθιός ρωτά τον Αστέρη αν είναι έτοιμος να φύγουν, αντιλαμβάνονται τη μυρωδιά του βασιλικού που κουβαλάει ο Αστέρης. Συμφωνούν να χρησιμοποιήσουν το αγροτικό του Μαθιού για να μεταφέρουν τα φυτά στο «Σταματόδεντρο». Όμως, όσο τα δύο αδέλφια ξεκινούν για τον προορισμό τους, αναπόφευκτη είναι η καταστροφή. Η έκρηξη του εκρηκτικού μηχανισμού αφήνει βαθιά τραύματα στην Ανω Ποριά, προκαλώντας θλίψη και ανακάτεμα στις ζωές όλων.

Σε μια αλυσίδα γεγονότων που ξεπερνούν τις προσδοκίες, οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των ενεργειών τους. Η αναταραχή που προκαλείται από την απροσδόκητη έκρηξη θα δοκιμάσει τις σχέσεις και την πίστη τους, αφήνοντας το κοινό ανυπόμονο για τη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ