Σασμός – Μαθιός και Αστέρης καθαρίζουν τον Αντρέα

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή θα φέρει αναταράξεις και συγκινήσεις, καθώς Μαθιός και Αστέρης αποφασίζουν να εκδικηθούν τον Ανδρέα για τον θάνατο του πατέρα τους, Βασίλη.

Σασμός – Μαθιός και Αστέρης καθαρίζουν τον Αντρέα

Ο Αντώνης επιχειρεί να πείσει τον Χρήστο να μην εγκαταλείψει το νησί για να προστατεύσει τη Στέλλα, ενώ ο Τάσος παλεύει να κατανοήσει την αλλαγή συμπεριφοράς της κόρης του. Η Βασιλική υποφέρει ψυχολογικά, αντιμετωπίζοντας σκοτεινές σκέψεις για τον Αντρέα, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να την στηρίξει. Ο γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας πλησιάζει, αλλά η ερωτική ένταση μεταξύ τους παραμένει αδιάλυτη, παρότι δεν το παραδέχονται.

Ο Δημήτρης φοβάται ότι ο Βαγγέλης έχει επανέλθει στον τζόγο με την κόρη του, ενώ στην πραγματικότητα προσπαθεί να την προστατεύσει από αυτόν. Η Στέλλα αναζητά εξηγήσεις για την απομάκρυνση του Χρήστου αλλά δεν είναι ικανοποιημένη με τις απαντήσεις του. Παράλληλα, Θοδώρα και Γιώργος ορίζουν την ημερομηνία του γάμου τους, ενώ η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν με το φόβο της αποκάλυψης της αλήθειας για το θάνατο του Λάζαρου.

Η Αργυρώ προσπαθεί να πλησιάσει την Σάντρα, αλλά εκείνη την αποφεύγει. Ο Μαθιός και ο Αστέρης αποκαλύπτουν στη μητέρα τους τις προθέσεις τους να εκδικηθούν τον Ανδρέα για τον θάνατο του πατέρα τους. Η Καλλιόπη, πανικόβλητη, ζητά βοήθεια από τον Παύλο Βρουλάκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ερχομό του κακού που προβλέπει. Ο Αντώνης και η Βασιλική μαθαίνουν την αλήθεια για τον Ανδρέα από την Καλλιόπη και αγωνίζονται να κατανοήσουν τις συνέπειες της επιστροφής του στην Άνω Ποριά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ