Σασμός – Μαθαίνουν το φύλλο του μωρού – Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Σασμός – Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ALPHA αναμένεται να είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, καθώς η Βασιλική βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω της εγκυμοσύνης της από τον Μαθιό. Πριν από την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης αυτής, όμως, η Βασιλική θα περάσει αποκάλυψη ακόμα πιο δύσκολων στιγμών, καθώς θα χάσει τον Νικηφόρο από τα χέρια του Λάζαρου.

Σασμός – Μαθαίνουν το φύλλο του μωρού – Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Μετά την κηδεία του Νικηφόρου, ο μόνος της στόχος είναι να εκδικηθεί τον φονιά του γιου της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Καλλιόπη θα είναι η σύμμαχος της και θα της παράσχει πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία του Λάζαρου. Ωστόσο, καθώς η Βασιλική αναζητά τον δολοφόνο, θα αντιμετωπίσει έναν έντονο σωματικό και ψυχολογικό φόρτο, και σε μια στιγμή ακόμα θα λιποθυμήσει.

Αυτό θα οδηγήσει στη μεταφορά της στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί, ο Δημήτρης Μαραθάκης θα της ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, μια είδηση που θα προκαλέσει σοκ τόσο στη Βασιλική όσο και στον Μαθιό, καθώς ο πρώτος τους γιος βρίσκεται ήδη στον τάφο. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι θα αρχίσει να σχεδιάζει νέα κεφάλαια στη ζωή τους και θα δώσει την υπόσχεση ότι αν το παιδί που περιμένουν είναι αγόρι, θα του δώσουν το όνομα του Νικηφόρου. Όμως, όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια της σειράς, το φύλο του αναμενόμενου μωρού είναι κορίτσι!

Η ανατρεπτική αφήγηση στη σειρά αυτή υπόσχεται να κρατήσει τους θεατές σε αγωνία, καθώς η Βασιλική και ο Μαθιός αντιμετωπίζουν συνεχόμενες προκλήσεις και αντιφάσεις στη ζωή τους. Η απώλεια του Νικηφόρου και η απειλή του Λάζαρου θα αναδείξουν νέες πτυχές της ιστορίας, ενώ η εγκυμοσύνη της Βασιλικής θα φέρει αναταραχές και ανακατεύθυνση στον δρόμο τους.

Οι ανατροπές και οι εξελίξεις στο πλοκή θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν τα πάντα, ενώ η απόφαση να δώσουν το όνομα του Νικηφόρου σε ένα παιδί που δεν θα τον γνωρίσει προσθέτει έναν συναισθηματικό βάρος στην ιστορία αυτή, αφήνοντας μας να προβληματιστούμε για τον τρόπο με τον οποίο οι αποφάσεις μας επηρεάζουν το μέλλον μας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος