Σασμός – Μάρτυρας κλειδί τελειώνει τους Μουντάκηδες

Σασμός – Η σύλληψη του Μηνά φέρνει ανακούφιση αλλά και ελπίδα ότι, αν ανοίξει το στόμα του, θα τους οδηγήσει στους Μουντάκηδες. Ο Γιώργος συναντά έναν άνθρωπο-κλειδί, που μπορεί να βοηθήσει στις υποθέσεις τους.

Σασμός – Μάρτυρας κλειδί τελειώνει τους Μουντάκηδες

Πρόκειται για το πρόσωπο που άφησε το μπουκάλι με το νερό στο κελί της Εύας. Η σωφρονιστική υπάλληλος που εντοπίζει ο Γιώργος, του αποκαλύπτει ότι η Εύα δολοφονήθηκε με υδροκυάνιο που έριξαν μέσα σε ένα μπουκάλι νερό, το οποίο της πήγε η ίδια στο κελί της. Δεν φανταζόταν ότι σκόπευαν να τη σκοτώσουν. Αντίθετα, πίστευε ότι θα τη βοηθούσαν να αποδράσει. Μάλιστα, όταν συνειδητοποίησε τι συνέβη εξαιτίας της υπέβαλε την παραίτηση της τρομοκρατημένη.

Παράλληλα ο Χρήστος δέχεται ένα τηλεφώνημα που ίσως φανεί χρήσιμο. Η Στέλλα, μετά από μία συνάντηση με τη Βασιλική, επηρεάζεται από τη συζήτησή τους και μπαίνει σε μεγάλο δίλημμα. Η Βασιλική την εκλιπαρεί να αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού. Ο Ρούσσος κάνει διάφορες σκέψεις για το φόνο του Στεφανή και ζητάει απαντήσεις. Τη στιγμή που ο Μαθιός πρέπει να πάρει την απόφαση αν θα μιλήσει στο θείο του, ο Αντώνης ακούει κάτι, που δεν θα έπρεπε.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ