Σασμός – Μάνα και κόρη έρχονται πιο κοντά

Σασμός – Η συνέχεια της σειράς φέρνει εκπλήξεις, καθώς η Σοφία επιστρέφει στην Άνω Ποριά. Ο αδέκαστος εισαγγελέας, Χρήστος Γιακωβάκης, που είναι γνωστός για τον αυστηρό του χαρακτήρα, βρίσκει τον εαυτό του να αντιμετωπίζει ένα ευαίσθητο στοιχείο του χαρακτήρα του που δεν γνώριζε ως τώρα, ειδικά κοντά στη δικηγόρο, Στέλλα.

Σασμός – Μάνα και κόρη έρχονται πιο κοντά

Η έντονη αλληλεπίδραση μεταξύ τους φέρνει την ανάπτυξη σοβαρών συναισθημάτων. Καθώς περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, οι δυο τους έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει τα βήματα προς την κατεύθυνση του γάμου και ζητά την ευλογία του πατέρα της Στέλλας. Καθώς η ημερομηνία του γάμου πλησιάζει, η μητέρα της Στέλλας, η Σοφία, επιστρέφει επίσης στην Άνω Ποριά για να στηρίξει την κόρη της. Αυτή η επιστροφή δείχνει τη σπουδαιότητα της ημέρας για την Στέλλα και τον Χρήστο.

Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, η αγάπη ανάμεσά τους δείχνει να είναι δυνατή και γεμάτη υποσχέσεις. Με τη Σοφία να επιστρέφει για να μοιραστεί τη χαρά της κόρης της, η σχέση τους αναμένεται να ενταθεί και να γίνει ακόμα πιο στενή. Καθώς η ιστορία συνεχίζεται, οι ανατροπές και οι εξελίξεις αναμένεται να κρατήσουν το κοινό σε εγρήγορση, δίνοντας νέα διαστάσεις στις σχέσεις και τα γεγονότα των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ