Σασμός – Λέει στον αδερφό του να παραδοθεί

Σασμός – O Παύλος ύστερα από ιδιαίτερη σκέψη αναλαμβάνει και επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη και κάνει πρόταση στον Βαγγέλη, που ήξερε την δουλειά, για να τον βοηθήσει. Ο τελευταίος δεν αρνείται την πρόταση του καθώς ξέρει πως μετά την φυλακή θα είναι δύσκολο να επανενταχθεί κάπου αλλού, ωστόσο του εξομολογείται πως πρώτα απ ́ όλα θα πρέπει να βρεί ένα μέρος για να μείνει. «Να έρθεις να μείνεις εδώ.

Σασμός – Λέει στον αδερφό του να παραδοθεί

Στο σπίτι του Ευθύμη. Είμαι σίγουρος πως και ο Ευθύμης θα το ήθελε αυτό», του λέει και τον συγκινεί. Ο Παύλος κάθεται στο γραφείο του φίλου του και προσπαθεί να βάλει σε τάξη τις δουλειές που είναι σε εκκρεμότητα. Η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο εκείνος δεν φαίνεται να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Για την ακρίβεια βάζει τον αδελφό του, τον Τηλέμαχο να την προσεγγίσει και να την πείσει με τον τρόπο του να αναλάβει τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Μόνο που δεν έχουν υπολογίσει τις προθέσεις της δικηγόρου.

Οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται και ο Αστέρης ενώ είναι στο αλουμινάδικο, λαμβάνει στο κινητό του ένα ηχητικό αρχείο. Το ακούει και αναγνωρίζει αμέσως την φωνή του αδελφού του, να παραδέχεται στον Ευθύμη, πως εκείνος σκότωσε. τον Στεφανή. Σοκάρεται και φεύγει ενώ στο μυαλό του έρχονται μνήμες, μήνες πριν, όπου ο Ευθύμης κατηγορούσε τον Μαθιό για φόνο, όμως η Καλλιόπη στην προσπάθεια της να κουκουλώσει την πραγματικότητα, τον έβγαζε τρελό. Ο κόσμος του γκρεμίζεται και αμέσως πηγαίνει στο σπίτι της Αργυρώς.

Εκεί θα βρει την γιαγιά μόνη, έτοιμη να καταρρεύσει. Δεν θα έχει περάσει πολλή ώρα από τη στιγμή που ο Αντρέας πήγε εκεί για να συζητήσουν για τον σασμό αλλά υποσχέθηκε στην γηραιά γυναίκα πως δεν θα συμφωνήσει ποτέ για αυτόν τον γάμο. Αμέσως καλεί ασθενοφόρο και τηλεφωνεί στην Αργυρώ και τη Μαρίνα, να τρέξουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος