Σασμός – Κρύβει την αλήθεια στη σκιά νέας βεντέτας

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε την Θοδώρα να κρατά το στόμα της κλειστό υπο το φόβο νέας βεντέτας. Η Εύα επιχείρησε να αποκλείσει τη Θεοδώρα, κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου της. Αν και η Θεοδώρα απέφυγε την τραγωδία ελάχιστα πριν, δεν αναλαμβάνει δράση εναντίον της Εύας, αρνούμενη να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Σασμός – Κρύβει την αλήθεια στη σκιά νέας βεντέτας

Στη συνέχεια, της σειράς, η Θεοδώρα εξακολουθεί να τρέμει στη σκέψη της να αποκαλύψει την αλήθεια, φοβούμενη ότι η κατάσταση θα επαναληφθεί, όπως με τον Πετρή. Παρά την επιθυμία της να ξεφύγει από τον φόβο του παρελθόντος, αισθάνεται το βάρος της επικείμενης αποκάλυψης. Παράλληλα, προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον Γιώργο, ενώ μια νέα ζωή φαίνεται να προβλέπεται με την άφιξη ενός μωρού. Η ιδέα της οικογένειας φαίνεται να δίνει μια δόση ελπίδας για ευτυχία, αλλά καινούργιους φόβους.

Προκειμένου να επιτύχει αυτό, γνωρίζει ότι πρέπει να είναι προσεκτική, αφού ο κίνδυνος είναι πάντα παρόν. Με την Θεοδώρα να διστάζει να μιλήσει, η Εύα γλιτώνει από την σύλληψη των αρχών, αφήνοντας το μυστήριο αναπάντητο ως το τέλος της σειράς. Η απόφασή της να μην προχωρήσει σε καταγγελία επιτρέπει στον κύκλο των γεγονότων να παραμείνει ανεξήγητος, ενισχύοντας έτσι την αγωνία και την αναμονή στην πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ