Σασμός – Κουρέλι η Βασιλική – “Ξύπνα Μαθιό μου”

Σασμός – Στα τελευταία επεισόδια της σειράς θα σημειωθούν τραγικές εξελίξεις, καθώς ο θάνατος του Μαθιού βυθίζει την οικογένεια Σταματάκη σε βαρύ πένθος. Η Καλλιόπη, η Βασιλική και ο Αστέρης αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

 

Σασμός – Κουρέλι η Βασιλική – “Ξύπνα Μαθιό μου”

Η Βασιλική ουρλιάζει σπαρακτικά “Ξύπνα Μαθιό” πάνω από το άψυχο σώμα του αγαπημένου της και χάνει το νόημα της ζωής, όπως αναφέρει το Τηλέραμα. Μερικές μέρες μετά, όλοι αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι και ότι πρέπει να σταματήσει η αιματοχυσία μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων. Ο παπάς και η Καλλιόπη προτείνουν μια λύση για να επιτευχθεί επιτέλους ο πολυπόθητος σασμός.

Συγκεκριμένα, προτείνουν να βαφτιστεί το κοριτσάκι πριν από την κηδεία του Μαθιού, με νονούς τον Αστέρη και κάποιον Βρουλάκη, ίσως τον Τηλέμαχο, και να δοθεί το όνομα Ματθίλδη, που θυμίζει τον Μαθιό. Οι μήνες περνούν και η ανακοίνωση του γάμου της Αργυρώς και του Αστέρη φέρνει τεράστια χαρά στο χωριό, δίνοντας ελπίδα για ενότητα. Στο γλέντι που διοργανώνεται στο καφενείο του Παντελή, όλοι τρώνε, πίνουν και χαίρονται, ενώ οι νεόνυμφοι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν το μίσος να ξαναμπεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Το πένθος, η λύση για την ειρήνη και ο γάμος συνθέτουν μια ιστορία γεμάτη συγκίνηση και ελπίδα, δείχνοντας πως ακόμα και μέσα από τις πιο δύσκολες στιγμές μπορεί να γεννηθεί μια νέα αρχή. Η ειρήνη μεταξύ των οικογενειών Σταματάκη και Βρουλάκη φαίνεται πλέον εφικτή, ενώ το χωριό προσδοκά ένα μέλλον χωρίς αίμα και αντιπαραθέσεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ