Σασμός – Κλονισμένη απο τα γεγονότα στρέφεται κατά του Αστέρη

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές, καθώς η κοινότητα αναζητά δικαιοσύνη για τον φόνο. Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της, επιδιώκοντας να αποκαλύψει το μυστικό του Μαθιού και του Αντρέα.

Σασμός – Κλονισμένη απο τα γεγονότα στρέφεται κατά του Αστέρη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Αργυρώ ανακαλύπτει την αλήθεια και αντιστρέφει την εμπιστοσύνη της προς τον Αστέρη, θεωρώντας ότι τον κρύψε όλον αυτόν τον καιρό. Η σχέση τους βρίσκεται στο χείλος του χάους, ενώ η Βασιλική σκέφτεται να παραδοθεί για να προστατέψει τον άντρα της. Η Εύα εξακολουθεί το σχέδιό της να καταστήσει τον Ανδρέα υποχείριο της, με σκοπό να τον στρέψει εναντίον του Μαθιού. Ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τις επικίνδυνες συνέπειες της τακτικής αυτής, αλλά εκείνη δεν υποχωρεί.

Παράλληλα, η Καλλιόπη αποκαλύπτει ότι ο άντρας που την επισκέφθηκε δεν είναι ο πραγματικός Κωστάκης, ανοίγοντας τον δρόμο για την αθωωτική εξέλιξη της υπόθεσης του Παύλου. Η Στέλλα και η Μαρίνα προτρέπουν τον Αστέρη να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του, αλλά εκείνος παραμένει αδιάλλακτος. Η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και θέτοντας σε κρίση την εμπιστοσύνη της στον Αστέρη.

Η αστυνομία εκκινεί έρευνες για τον θάνατο του Λαζάρου, ενώ ο Αντώνης δεσμεύεται να μην αφήσει τον ένοχο να ξεφύγει. Η Βασιλική, απελπισμένη από τον σφιχτό κλοιό που την περιβάλλει, αποφασίζει να προστατεύσει τον Μαθιό, παρά τις υποψίες που στρέφονται εναντίον του. Η είδηση της νέας δολοφονίας εξαπλώνεται στο χωριό, προκαλώντας ανησυχία. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς η Καλλιόπη αντιμετωπίζει ερωτήσεις από τον Αντώνη σχετικά με το ρόλο του γιου της στο φονικό. Η αλήθεια φαίνεται να είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί, και όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος