Σασμός – Κινεί γη και ουρανό να βρει την γυναίκα του

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς ο Αστέρης καταφεύγει στην Αθήνα με σκοπό να εντοπίσει το σπίτι της Αγγέλας. Αναμένονται δραματικές εξελίξεις, με την Αργυρώ να βλέπει στο όνειρό της τον πατέρα της, τον Μάρκο, που την προειδοποιεί να εγκαταλείψει την Κρήτη μαζί με το παιδί της.

Σασμός – Κινεί γη και ουρανό να βρει την γυναίκα του

Σε μια σκηνή γεμάτη συναισθηματική ένταση, ο Μάρκος, παίζοντας λυπητερό σκοπό στη λύρα, προειδοποιεί την Αργυρώ για κάτι κακό που πλησιάζει. Της συνιστά να απομακρυνθεί με το παιδί της, ακόμα κι αν ο Αστέρης διαφωνεί. Η Αργυρώ, αφού ξυπνά από το εφιαλτικό όνειρο, αποφασίζει να πράξει κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ο Αστέρης, από την πλευρά του, προσπαθεί να μιλήσει στην Αργυρώ. Εκείνη τον αγκαλιάζει και του εκφράζει την αγάπη της, διαβεβαιώνοντας τον πως δεν σταματά να αγαπάει και δεν θα σταματήσει μέχρι να σταματήσει η καρδιά της.

Στη συνέχεια, τον καλεί να ζήσουν τη στιγμή σαν να ήταν η τελευταία τους. Το ζευγάρι περνά μια ξεχωριστή νύχτα, αλλά το πρωί ο Αστέρης ξυπνά στον καναπέ, συνειδητοποιώντας πως η Αργυρώ και ο Πετράκης έχουν φύγει. Ανακαλύπτει πως η γυναίκα του έχει αγοράσει ηλεκτρονικά δύο εισιτήρια για Πειραιά. Ο Αστέρης επιχειρεί να φθάσει στο λιμάνι για να προλάβει το καράβι, αλλά δυστυχώς το βρίσκει ήδη αναχωρήσει.

Λίγο αργότερα, η Μαρίνα πληροφορείται πως η κόρη της κατευθύνεται προς τη θεία της, την Αγγέλα, στην Αθήνα, όπου σκοπεύει να παραμείνει λίγο με τον μικρό Πετρή. Η Μαρίνα ενημερώνει τον Αστέρη, που φοβάται ότι θα χάσει για πάντα την αγαπημένη του γυναίκα, και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη είναι γεμάτη θυμό για το γεγονός πως η νύφη της πήρε τον μοναδικό εγγονό της και αποχώρησε.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος