Σασμός – Καθηλωτικό το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Σασμός – Καθηλωτικό το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς με τις εξελίξεις να κόβουν την ανάσα των τηλεθεατών. Έτσι, αύριο η εξέλιξη στο έκτακτο επεισόδιο της σειράς θα είναι καταιγιστική. Ο Αντώνης θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο, καλώντας την Καλλιόπη να επισκεφθεί το τμήμα για τη λήψη αποτυπωμάτων.

Σασμός – Καθηλωτικό το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Παράλληλα, η ένταση μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς θα εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα, με τη Μαρίνα να τους ειδοποιεί ότι η διαφυγή από το παρελθόν δεν είναι εύκολη. Ο Αντώνης θα εκδηλώσει την ανάγκη της Καλλιόπης να παραστεί στο τμήμα για τη λήψη αποτυπωμάτων. Ταυτόχρονα, η ένταση μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς θα ενταθεί, καθώς οι Μαρίνα, Αντρέας και Τηλέμαχος θα συνεργαστούν για την προετοιμασία αντιποίνων για τον θάνατο του Λάζαρου.

Η Θοδώρα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες σχετικά με τη νέα σχέση του Γιώργου και, παρά τις υποψίες της, θα μοιραστεί τις ανησυχίες της με τον λάθος άνθρωπο. Ο Αντώνης επιμένει στην ανάγκη της Καλλιόπης για συνεργασία, ενώ η συνεννόηση των Μουντάκηδων για αντίποινα αποτελεί έναν σκοτεινό πίνακα που αναμένεται να αναταράξει την ισορροπία. Η Θοδώρα, αντιμετωπίζοντας την παράνοια της και αναζητώντας την αλήθεια για τη νέα σχέση του Γιώργου, διαπραγματεύεται τις διαφορετικές πτυχές του μυστηρίου που εξελίσσεται γύρω της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος