Σασμός – Καθηλωτικό φινάλε με διπλό επεισόδιο

Σασμός – Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου θα προβληθεί το τελευταίο διπλό επεισόδιο της σειράς που μας συντρόφευσε για τρείς σεζόν, με ένα καθηλωτικό και συγκινητικό τρέιλερ να έχει ήδη κυκλοφορήσει. Ο Μαθιός Σταματάκης πεθαίνει λίγο πριν το φινάλε. Πριν από την κηδεία του, ο παπά Μιχάλης, η Καλλιόπη και η Βασιλική αποφασίζουν να βαφτίσουν την κόρη του.

Σασμός – Καθηλωτικό φινάλε με διπλό επεισόδιο

Ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος γίνονται νονοί της μικρής και της δίνουν το όνομα Ματθίλδη. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη, εκλιπαρώντας τον να μην αποκαλύψει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος. Τονίζει ότι η ηρωική πράξη του Μαθιού αποτελεί την μοναδική κληρονομιά που αφήνει στην κόρη τους. Αν μαθευτεί η αλήθεια, όλοι θα στραφούν εναντίον του. Ο αστυνομικός αποφασίζει να διατηρήσει τη σιωπή του, κρατώντας τη δολοφονία του Στεφανή μυστικό.

Τρία χρόνια αργότερα, ο Αστέρης και η Αργυρώ ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Μια αδιαθεσία της Αργυρώς προκαλεί ανησυχία, αλλά ο Δημήτρης τους ενημερώνει ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Αυτή η είδηση γεμίζει όλους με χαρά και επισφραγίζει τον πολυπόθητο σασμό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ