Σασμός – Καρέ καρέ ο απεγκλωβισμός του Αστέρη

Σασμός – Η αγωνία θα κορυφωθεί όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς μια πυρκαγιά θα απειλήσει τη ζωή του Αστέρη. Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται στο εργαστήριο και δουλεύουν πυρετωδώς για να τελειώσουν τις δουλείες τους. Όμως ένα λάθος τους θα προκαλέσει μια φωτιά που γρήγορα θα εξαπλωθεί.

Σασμός – Καρέ καρέ ο απεγκλωβισμός του Αστέρη

Μετά την αναχώρηση του Μαθιού, ο Αστέρης μείνει μόνος μέσα στις φλόγες. Η Σάντρα περνάει τυχαία και διαπιστώνει τη φωτιά. Άμεσα καλεί την πυροσβεστική και αναζητά απο τα δυο αδέλφια σημεία ζωής. «Αστέρη, Μαθιό με ακούτε; Είστε μέσα; Έχω καλέσει βοήθεια». Προσπαθεί να εισέλθει σπάζοντας την πόρτα και εντοπίζει τον Αστέρη αναίσθητο. Με ηρεμία και αποφασιστικότητα, τον βγάζει έξω. Τα νέα για τη φωτιά φτάνουν στην Αργυρώ, που αμέσως τρέχει να ελέγξει αν είναι καλά ο αγαπημένο της. Με ανησυχία, του ζητάει να επιβεβαιώσει ότι είναι καλά και τον παίρνει αγκαλιά.

Όταν ο Αστέρης ανακτά τις αισθήσεις του, την αγκαλιάζει με ανακούφιση. Διαπιστώνοντας τον έρωτα τους, η Σάντρα αποφασίζει να μην ξανά ενοχλήσει τον Αστέρη, ενώ η Αργυρώ ευχαριστεί τη Σάντρα για τη διάσωση του Αστέρη από τη φωτιά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ