Σασμός – Ήρθε η ώρα για τον Μαθιό να πληρώσει

Σασμός – Η συνέχεια της σειράς αναμένεται να είναι συγκλονιστική, καθώς θα δούμε συγκρούσεις να αναπτύσσονται ανάμεσα σε ίδιες τις οικογένειες. Το επερχόμενο κεφάλαιο θα φέρει μια προβληματική κατάληξη για τον Μαθιό, καθώς θα λάβει τη μεγαλύτερη τιμωρία.

Σασμός – Ήρθε η ώρα για τον Μαθιό να πληρώσει

Εμφανίζεται ότι η δικαιοσύνη ενδέχεται να αποκαταστήσει το δίκαιο τέλος για το έγκλημα που προκάλεσε αμέτρητες συμφορές. Ο Μαθιός, που έζησε με το βάρος του εγκλήματός του, φαίνεται ότι πλησιάζει προς το τέλος της πορείας του, δεχόμενος την πιο σκληρή τιμωρία στα επόμενα επεισόδια της σειράς.Η ζωή του Μαθιού έχει περάσει από αντίξοες καταστάσεις κατά τον τελευταίο χρόνο, και πάντοτε τον βασάνιζε η σκέψη για το έγκλημα που διαπράχθηκε.

Επιπλέον, η απόφαση της Βασιλικής, της γυναίκας που αγαπούσε περισσότερο από κάθε άλλη, να τελειώσει τον γάμο τους, αποτελούσε βαρύ πλήγμα για εκείνον. Πρόσφατα, αντιμετώπισε ακόμα έναν χτύπημα στη ζωή του, όταν ο γιος του τον πυροβόλησε. Παρόλο που ο γιος επέζησε και ο πατέρας και ο γιος είχαν προσπαθήσει να επανασυνδεθούν, η δικαιοσύνη ή ο ίδιος ο θάνατος φαίνεται να τον πλησιάζει με την πιο ανυπολόγιστη τιμωρία.

Πριν ακόμα προλάβουν να αντιληφθούν την αλήθεια ότι ο Μαθιός είναι ο πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου, έρχεται ο θάνατος του γιου του. Εκείνη τη στιγμή, ίσως σκέφτεται ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να έχει αναλάβει την ευθύνη για το έγκλημά του και να έχει πηδήξει στη φυλακή, αντί να ζήσει με το βάρος της σιωπής του, καθώς και με τις επιπτώσεις που είχε προκαλέσει σε άλλους μέσα από τη σιωπή του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος