Σασμός – Η Βασιλική μπαίνει φυλακή με ένα μωρό στα σπλάχνα της

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε συνταρακτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν βαθιά την ιστορία. Ένα από τα βασικά γεγονότα θα είναι μια δολοφονία και μια εγκυμοσύνη που θα προκαλέσουν σοκ στο κοινό.

Σασμός – Η Βασιλική μπαίνει φυλακή με ένα μωρό στα σπλάχνα της

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χαρακτήρας του Νικηφόρου θα πέσει νεκρός από τα χέρια του Λάζαρου. Αυτός ο τραγικός θάνατος θα σοκάρει την οικογένεια των Σταματάκηδων, αλλά και ολόκληρο το χωριό. Η διαμάχη μεταξύ των δύο οικογενειών θα αναζωπυρωθεί, ενισχύοντας την εκδίκηση και το μίσος ανάμεσά τους. Παράλληλα, η Βασιλική, που έχει συγκλονιστεί από τα γεγονότα, θα κατηγορήσει την Καλλιόπη για το θάνατο του γιου της, του Παύλου.

Κατηγορεί τον Παύλο ότι ευθύνεται για τον θάνατο του παππού του, Βασίλη, και της ζητά να τον σκοτώσει. Αυτό θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερη ένταση μεταξύ των χαρακτήρων, καθώς ο Παύλος θα αντιμετωπίσει το μίσος που έχει κυριεύσει την αγαπημένη του Βασιλική. Ο Λάζαρος, αφού διαπράξει τη δολοφονία του Νικηφόρου, θα βρεθεί σε κρυμμένη θέση. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Βασιλική θα τον ανακαλύψει και θα τον σκοτώσει, προκαλώντας ένα ακόμα ανατριχιαστικό συμβάν.

Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα σοκαριστικά γεγονότα που θα δούμε στην πλοκή της σειράς. Μια εγκυμοσύνη της Βασιλικής θα ανατρέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, προσθέτοντας έναν ακόμα παράγοντα αγωνίας και δράματος στην ιστορία. Το μωρό που περιμένει, θα της δώσει ελπίδα να συνεχίσει να ζει. Θα μπει όμως στη φυλακή για τον φόνο του Λάζαρου;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος