Σασμός – Η Θοδώρα πηγαίνει στον γιατρό

Σασμός – Ο Γιώργος και η Θοδώρα περιμένουν με ανυπομονησία το ραντεβού με τον γιατρό προκειμένου να μάθουν το φύλο του παιδιού τους. Το ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον και σκέφτεται πως αν τελικά γεννηθεί αγοράκι θα του δώσουν το όνομα του Νικηφόρου.

Σασμός – Η Θοδώρα πηγαίνει στον γιατρό

Μάλιστα, η Θοδώρα αποκαλύπτει στη Βασιλική την παραπάνω ιδέα της, όταν πηγαίνει να τη δει στο σπίτι και εκείνη συγκινείται. Η μέρα του ραντεβού φτάνει και η Θοδώρα βρίσκεται στον υπέρηχο με τον γιατρό. Ο Γιώργος πάντα δίπλα της να της κρατά το χέρι. Μόνο που όταν ξεκινά η διαδικασία, η έκφραση του γιατρού ειδοποιεί και τους δύο πως κάτι σοβαρό συμβαίνει στην εγκυμοσύνη της. «Γιατρέ, τι συμβαίνει; Είναι καλά το μωρό;», θα ρωτήσουν σχεδόν ταυτόχρονα και ο γυναικολόγος θα τους αποκαλύψει πως δεν ακούει την καρδιά του παιδιού τους.

Κλάματα θα ξεκινήσουν να κυλούν από τα μάτια της Θοδώρας που δεν θα μπορεί να δεχτεί πως μόλις έχει χάσει ένα ακόμα παιδί. Θα αναγκαστεί να υποστεί μια διαδικασία όπου και θα της αφαιρέσουν το έμβρυο, ενώ αμέσως μετά θα επιστρέψει στο σπίτι όπου το μόνο που θα θέλει να κάνει θα είναι να κοιμάται. Η κοπέλα θα χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. «Είμαι καταραμένη. Δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά και αυτή θα είναι η τιμωρία μου για το κακό που έχω κάνει στη ζωή μου.

Έπρεπε να το περιμένω, Γιώργο, ότι θα συμβεί ξανά αυτό. Κακώς πίστεψα πως θα μπορέσω να σε κάνω ευτυχισμένο», θα πει στον άνθρωπό της σκοτεινιασμένη και ο Γιώργος θα της θυμίσει πόσο την αγαπάει. «Δεν με νοιάζει το παιδί. Εσύ με νοιάζεις και με εσένα θέλω να περάσω τη ζωή μου. Έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας. Θα τα καταφέρουμε, πρώτα όμως εσύ θέλω να είσαι καλά», θα την καθησυχάσει, αλλά εκείνη θα είναι ανένδοτη. Θα του πει πως αν θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή θα πρέπει να φύγει μακριά της. Συγκλονισμένοι από το νέο θα φανούν και οι γονείς της που θα θελήσουν όπως και ο Μανόλης να βρεθούν στο πλευρό της για να της συμπαρασταθούν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος