Σασμός – Η Θοδώρα αποβάλλει και εκείνος ερωτεύεται άλλη

Σασμός – Ο Γιώργος αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή του μετά τον χωρισμό του από τη Θοδώρα, παρά τη δυσκολία αυτού του βήματος. Η παροτρυντική ώθηση από τους φίλους του, τον Αντώνη και τον Μύρο, τον καθοδηγούν προς μια νέα αρχή στη ζωή του. Στο μεταξύ, η Θοδώρα αντιμετωπίζει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της, αλλά αρνείται να ακούσει τις συμβουλές του γιατρού και της οικογένειάς της.

Σασμός – Η Θοδώρα αποβάλλει και εκείνος ερωτεύεται άλλη

Όταν ο Νικηφόρος πεθαίνει, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει πρώτη, αγνοώντας τον Γιώργο, και στηρίζει τη Βασιλική και τον Μαθιό. Το αποτέλεσμα είναι η απώλεια του πολυπόθητου μωρού που θα φέρνει χαρά στην οικογένειά της.Η αντίδραση της είναι έντονη. Συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να δώσει στον αγαπημένο της ένα παιδί, και αποφασίζει ότι είναι καλύτερο να χωρίσουν, ώστε να αφήσει τον Γιώργο να αναζητήσει μια γυναίκα που θα του χαρίσει ένα παιδί.

Αφήνει ένα σημείωμα για τον Γιώργο, ανακοινώνοντάς του την απόφασή της, και φεύγει για Αθήνα, όπου ζουν θείοι της. Ο αστυνόμος της Ανω Ποριάς, Γιώργος, αρχίζει να απομακρύνεται ψυχολογικά και να βαλτώνει. Οι συνάδελφοί του, αρχικά ο Μύρος και στη συνέχεια ο Αντώνης, τον προτρέπουν να βγει έξω, να ζήσει, και να κάνει νέα αρχή στη ζωή του, καθώς η Θοδώρα δεν επιστρέφει στο χωριό. Ο Γιώργος δηλώνει ότι η δουλειά του τον βοηθά να ξεχνάει λίγο τον χωρισμό του.

Επιπλέον, έρχεται σε επαφή με τη Στέλλα Καμαριωτάκη, λόγω επαγγελματικών υποθέσεων, και η παρουσία της αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο συχνή. Συχνά τυχαία συναντώνται, κυρίως στο οινοποιείο του Παύλου, όπου εργάζεται πλέον και ο πατέρας της. Αυτή η συνάντηση ανοίγει τον δρόμο για μια όμορφη σχέση που αναπτύσσεται με σταθερές βάσεις.

Τελικά, ο Γιώργος και η Στέλλα αντιλαμβάνονται ότι αμοιβαία χρειάζονται την παρουσία του άλλου στη ζωή τους. Αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι και επίσημα κηδεύουν τη σχέση τους. Αναγνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία συχνά βρίσκεται κοντά μας, ακόμη και όταν δεν την ψάχνουμε. Η εξέλιξη αυτή φέρνει χαρά όχι μόνο στον Γιώργο και τη Στέλλα αλλά και στον Τάσο, που βλέπει την κόρη του επιτέλους ευτυχισμένη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος