Σασμός – Η Στέλλα καρδιοχτυπά για τον νέο εισαγγελέα

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Χθες η Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπου προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά.

Σασμός – Η Στέλλα καρδιοχτυπά για τον νέο εισαγγελέα

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας που θα εξελιχθεί ερωτικά μαζί της είναι ο νέος εισαγγελέας στη σειρά, ρόλο που υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Επιπλέον, ανέφερε ότι η σχέση τους θα είναι επεισοδιακή από την αρχή.

Η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στον ρόλο του εισαγγελέα ως τον επίλογο της σειράς και υπονόησε πιθανό φινάλε με τον σασμό. Εξήγησε ότι θα υπάρξουν αλλαγές για την ηρωίδα, τη Στέλλα, με την είσοδο του αυστηρού εισαγγελέα στη ζωή της. Η ιστορία ξεκινάει με διακρίνοντα νεύρα και καβγάδες μεταξύ τους, αφού ο χαρακτήρας του Δαδακαρίδη είναι λογικός, ενώ η Στέλλα προτιμά το συναίσθημα.

Η Ευγενία Σαμαρά περιέγραψε την εμπειρία των πρώτων γυρισμάτων με τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, αναφέροντας ότι είναι αρκετά εντυπωσιακή. Επίσης, επεσήμανε ότι από την αρχή δεν υπάρχει ερωτικό στοιχείο στην ιστορία τους, αλλά πολλά νεύρα και κόντρα. Παράλληλα, αναρωτήθηκε για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους, αν θα έρθουν πιο κοντά με την πάροδο του χρόνου, ενώ πρόσθεσε ότι είναι ιδέες που ρίχνει στον αέρα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος