Σασμός – Η σκοτεινή νύχτα του φόνου πλησιάζει

Σασμός – Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές καθώς πλησιάζει η σκοτεινή νύχτα. Η Μαρίνα συναντά τον Ανδρέα στο νεκροταφείο, ενώ η σύγκρουσή τους φαίνεται αναπόφευκτη. Οι λέξεις του Ανδρέα αναστατώνουν τη Μαρίνα, η οποία αναζητεί βοήθεια από τον παπα-Μιχάλη.

Σασμός – Η σκοτεινή νύχτα του φόνου πλησιάζει

Ο Παύλος και ο παππά-Μιχάλης εκφράζουν ανησυχία για την προσέγγιση της Εύας και του Ανδρέα. Παράλληλα, ο Ανδρέας οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Στη συνέχεια, πιέζει την Εύα να αποκαλύψει ό,τι ξέρει για τον Μαθιό. Εκείνη, νιώθοντας εγκλωβισμένη, αποκαλύπτει την ταυτότητά της στον Βαγγέλη, αποκαλώντας τον εαυτό της αδελφή του Ευθύμη. Ο Βαγγέλης, ενθουσιασμένος, υποσχέθηκε να σταθεί στο πλευρό της, όπως έκανε και με τον αδελφό της.

Η Εύα, παραμένοντας στο πλευρό του Βαγγέλη, δημιουργεί περαιτέρω εντάσεις. Καθώς η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει, η Μαρίνα αισθάνεται τον κίνδυνο να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Η Καλλιόπη και η Βασιλική ανακαλύπτουν την τοποθεσία του Λάζαρου και, εξοπλισμένες με όπλα από το σπίτι της καπετάνισσας, στήνουν ενέδρα για να τον εξοντώσουν. Ο Λάζαρος, αφού αιφνιδιάζεται από τις δύο γυναίκες, ανταλλάσσει βαριές κουβέντες μαζί τους. Η Καλλιόπη τον καταριέται, ενώ η Βασιλική επιτίθεται με το όπλο της.

Ο Λάζαρος, τρομαγμένος, πισώπλατα, στραβοπατά, σωριάζεται κάτω και χτυπά το κεφάλι του σε μια πέτρα. Ο θάνατός του είναι άμεσος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος