Σασμός – Η σκηνή που θα μας κόψει την ανάσα

Σασμός – Στο μεγάλο φινάλε της σειράς, μια θα είναι η σκηνή που θα μας κόψει την ανάσα. Ένας θάνατος θα ταράξει τις δύο οικογένειες και θα σκιάσει με μαύρα σύννεφα τις ζωές τους. Ο Μαθιός θα χάσει άδοξα τη ζωή του, με τη δολοφονία του να προκαλεί ρίγη στους θεατές.

Σασμός – Η σκηνή που θα μας κόψει την ανάσα

Όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον θάνατο του Στεφανή, η μοίρα θα αναγκάσει τον Μαθιό να πληρώσει για το πάτημα της σκανδάλης τότε. Η Βασιλική θα βυθιστεί στο πένθος, αφού έχασε παιδί και σύζυγο. Δύο αγαπημένα της πρόσωπα πέθαναν άδοξα, εξαιτίας μιας μακροχρόνιας βεντέτας που μαύρισε τις ψυχές όλων στο νησί. Η σκηνή του θανάτου του Μαθιού προβλέπεται σοκαριστική και θα αποτελέσει το αποκορύφωμα της σειράς που μας συντρόφευσε για τρεις σεζόν γεμάτη μίσος αγάπη και ίντριγκα.

Ο πόνος όλων θα είναι απερίγραπτος. Θα καταφέρουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους; Ο Αστέρης και η Αργυρώ, ενωμένοι μέχρι το τέλος, θα προσπαθήσουν να σώσουν την κατάσταση, αλλά οι προσπάθειές τους θα είναι μάταιες. Η οικογένεια Σταματάκη θα καταστραφεί ολοκληρωτικά και δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να επανέλθει στην κανονικότητα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ