Σασμός – Η Πλεκτάνη της Έυας παίρνει σάρκα και οστά

Σασμός – Σήμερα το βράδυ, θα παρακολουθήσουμε ένα νέο επεισόδιο της σειράς, όπου οι εξελίξεις αναμένεται να είναι εκρηκτικές. Η απόφαση της Θοδώρας να τερματίσει τη σχέση της με τον Γιώργο φαίνεται οριστική, ενώ η Μαρίνα, πλέον γνωρίζοντας την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή, αρνείται να χορηγήσει συγχώρεση.

Σασμός – Η Πλεκτάνη της Έυας παίρνει σάρκα και οστά

Ο Αστέρης απορρίπτει τις προσπάθειες του Μαθιού και της Βασιλικής. Από την άλλη πλευρά, μετά από μια επίσκεψη του Νικηφόρου στο όνειρό της, η Βασιλική απελευθερώνει τον Μαθιό από το μαρτύριο της εκδίκησης και βρίσκει σύμμαχο στην Καλλιόπη. Ταυτόχρονα, η πλεκτάνη της Εύας αποκαλύπτεται εναντίον του Μαθιού, ενώ ο Παύλος αποκαλύπτει στον Αντώνη ότι γνωρίζει πού θα βρει τον Λάζαρο.

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η σύγκρουση μεταξύ του Μαθιού και της Βασιλικής φαίνεται να αποκτά νέες διαστάσεις, καθώς η τελευταία, επηρεασμένη από μια επίσκεψη στο όνειρό της, αποφασίζει να απελευθερώσει τον Μαθιό από την αδιέξοδη σφαίρα της εκδίκησης. Ταυτόχρονα, η Εύα αποκαλύπτει πτυχές που ανατρέπουν την ισορροπία, φέρνοντας τον Μαθιό αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις. Παράλληλα, ο Παύλος προειδοποιεί τον Αντώνη για τη θέση του Λάζαρου, αφήνοντας μια αίνιγματική ατμόσφαιρα που υποσχόμενη ακόμη πιο ανατρεπτικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος