Σασμός – Η ώρα της εκδίκησης έφτασε

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς ο Αντρέας προετοιμάζεται να εκτελέσει τον Μαθιό κατά τη μεταγωγή του προς τις φυλακές. Η Εύα, όμως, παίρνει θέση και προειδοποιεί αποφασιστικά τον Αντρέα να μην πειράξει τον Μαθιό. Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη, καθώς οι ταραγμένες συναισθηματικές σκηνές εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Σασμός – Η ώρα της εκδίκησης έφτασε

Παράλληλα, η Βασιλική εισβάλλει στο κρατητήριο για να συναντήσει τον Μαθιό. Η αποφασιστικότητα της είναι ορατή, καθώς είναι έτοιμη να αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό: ότι αυτή είναι η πραγματική δολοφόνος του Λάζαρου, και όχι ο Μαθιός, προσπαθώντας να τον σώσει. Η έκπληξη αυτή έρχεται σαν κεραυνός σε μια ήδη ταραγμένη κοινότητα. Η ομολογία του Μαθιού για τον θάνατο του Λάζαρου και η άμεση σύλληψή του δημιουργούν ένα κύμα σοκ στην Άνω Ποριά. Η Βασιλική, αναγκασμένη να αντιμετωπίσει την αλήθεια, είναι έτοιμη να την ομολογήσει στον Αντώνη, αλλά η Καλλιόπη προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Η ένταση και η ανασφάλεια επικρατούν σε κάθε γωνιά της πόλης, καθώς η αλήθεια απειλεί να ανατρέψει τα πάντα. Η Αργυρώ, απογοητευμένη και απελπισμένη, παρακολουθεί τον Αστέρη να απομακρύνεται από εκείνη. Σε μια προσπάθεια να αναστρέψει την κατάσταση, του προτείνει κάτι που θα εξωθήσει τα πράγματα ακόμη περισσότερο στα άκρα. Οι σχέσεις, οι αντιξοότητες και οι αποκαλύψεις διαπλέκονται, δημιουργώντας ένα παζλ από συναισθηματικές αντιφάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Στο επίκεντρο της αναταραχής βρίσκεται η αλήθεια, η οποία απειλεί να αλλάξει ριζικά τις ζωές όλων. Καθώς η ένταση αυξάνεται, οι χαρακτήρες βρίσκονται σε μια πορεία ανακαλύψεων και εξελίξεων που θα σημαδέψουν το μέλλον του Σασμού.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος