Σασμός – Η Ντίνα σώζει τον Μαθιό – Τρώει μια σφαίρα κατάστηθα

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, καθώς η Ντίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την απειλή του θανάτου, δέχοντας τη σφαίρα που είχε ως στόχο τον Μαθιό. Η οικογένεια των Σταματάκηδων βιώνει δραματικές στιγμές, καθώς ο Μαθιός αντιμετωπίζει μια δολοφονική επίθεση, αλλά ευτυχώς η Ντίνα τον σώζει.

Σασμός – Η Ντίνα σώζει τον Μαθιό – Τρώει μια σφαίρα κατάστηθα

Η εξέλιξη στα προσεχή επεισόδια της σειράς είναι εξαιρετικά δυναμική, καθώς μετά τον θάνατο του Λαζάρου, η μανία της εκδίκησης κυριαρχεί στην οικογένεια των Σταματάκηδων, επηρεάζοντας τόσο τον Αντρέα όσο και τον Τηλέμαχο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βασιλική, υπεύθυνη για τη δολοφονία του άντρα, βλέπει τον Μαθιό να αναλαμβάνει την ευθύνη για το έγκλημα με σκοπό να τη σώσει, καθώς είναι έγκυος με το παιδί του.

Με τη σύλληψη του Μαθιού, η Καλλιόπη φοβάται για τη ζωή του, πιστεύοντας ότι οι Βρουλάκηδες, και ιδιαίτερα ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος, θα επιχειρήσουν να τον εξοντώσουν όπως έκαναν με τον Βασίλη. Τα μέτρα προστασίας της αστυνομίας για τον Μαθιό είναι ακόμα πιο αυστηρά, με συνεχή παρακολούθηση, καθώς οι φόβοι για επίθεση είναι υψηλοί. Πράγματι, ο Αντρέας, ενημερωμένος για τις κινήσεις της αστυνομίας, εκδίδει εντολή για τη δολοφονία του Μαθιού.

Σε ένα σκηνικό έντασης, ο ξάδελφος του Λάζαρου καταφέρνει να αποφύγει την προσοχή των αρχών και, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Μαθιού από τη φυλακή, πλησιάζει και πυροβολεί τον. Ωστόσο, η Ντίνα εισέρχεται μπροστά του και τρώει τη σφαίρα για λογαριασμό του Μαθιού. Οι αντιδράσεις είναι έντονες, με προσπάθειες σύλληψης του δράστη και παροχής πρώτων βοηθειών στη Ντίνα. Ο Μαθιός, σοκαρισμένος, συνειδητοποιεί πόσο κοντά ήταν στον θάνατο και η οικογένειά του ταράζεται από τα νέα της επίθεσης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος