Σασμός – Η μοίρα γράφει τον επίλογο

Σασμός – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς φέρνει αποκαλύψεις και δράματα. Η Βασιλική, μετά τον θάνατο του Μαθιού, χάνει τον έλεγχο και παίρνοντας την κόρη της αγκαλιά, ετοιμάζεται να καταλήξει σε μοιραίο τέλος σε έναν γκρεμό. Ταυτόχρονα, ο Αστέρης και η Αργυρώ ενώνουν τις οικογένειές τους με τον γάμο τους.

Σασμός – Η μοίρα γράφει τον επίλογο

Στο σπίτι των Σταματάκηδων, ο Αντρέας καλεί τον Ρούσσο να βγει έξω για να λύσουν τις διαφορές τους. Η Άννα, βλέποντας την ένταση, καλεί επειγόντως τον Μαθιό για να επέμβει πριν εξελιχθεί σε τραγωδία. Όταν ο Μαθιός φτάνει, οι εντάσεις αναφλέγονται και ο Αντρέας απειλεί με το όπλο του τον Ρούσσο, με τον Μαθιό να παρεμβαίνει επειγόντως για να τους χωρίσει. Σε μια ατυχή στιγμή, ο Αντρέας, θολωμένος από τον θυμό του, πυροβολεί τον Ρούσσο και ο Μαθιός μπαίνει στην μέση και τρώει την σφαίρα. Πριν πέσει αιμόφυρτος ο Μαθιός βγάζει το όπλο του και με μία σφαίρα ρίχνει τον Αντρέα στο έδαφος.

Καθώς ο Αντρέας πέφτει νεκρός, ο Ρούσσος αγκαλιάζει το άψυχο σώμα του, φωνάζοντας “Παιδί μου”. Ο Μαθιός, αποδέχεται το αναπόφευκτο. Λίγο αργότερα, ο Αντώνης τρέχει στο νοσοκομείο για να δει τον Μαθιό. Εκείνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του παραδέχεται την αλήθεια: “Εγώ σκότωσα τον Στεφανή” του λέει, προτού αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τα γεγονότα αυτά σηματοδοτούν έναν καταλυτικό στροβιλισμό γεγονότων στην πλοκή, αφήνοντας τις ζωές των χαρακτήρων σε εκρηκτική κατάσταση και το κοινό με αναμμένη την αγωνία για τη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ