Σασμός – Η μοίρα χτυπά αλύπητα Αργυρώ – Αστέρη

Σασμός – Η ασθένεια του μικρού Πέτρου ανατρέπει τα δεδομένα στην σειρά και φέρνει μεγάλη ανησυχία στη ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη. Τα πράγματα στην οικογένεια έχουν ήδη ταραχθεί λόγω της υγείας του Αστέρη.

Σασμός – Η μοίρα χτυπά αλύπητα Αργυρώ – Αστέρη

“Δεν θέλω να σε ανησυχείς. Σου είπα πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό, αγάπη μου, και όχι λόγω του νεφρού μου. Το επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης. Παρ’ όλα αυτά, θα συνεχίσω να προσέχω μέχρι να είμαστε σίγουροι”, δηλώνει ο Αστέρης, ενώ η Αργυρώ παραμένει ανήσυχη. Ωστόσο, μέσα σε σύντομο διάστημα, ο μικρός Πέτρος επανέρχεται άρρωστος. “Ναι, μαμά, έχει πυρετό και περιμένουμε τον παιδίατρο. Όχι, δεν χρειάζεται να έρθεις”, λέει η Αργυρώ στη Μαρίνα, ενώ ο Αστέρης ανησυχεί για την κατάσταση του μικρού. “Ταλαιπωρείται ο μικρούλης μας, Αργυρώ. Τι μπορούμε να κάνουμε για να νιώσει καλύτερα;”, ρωτάει.

Τα λόγια του γιατρού συγκλονίζουν λίγο αργότερα την οικογένεια. Ο μικρός είναι βαριά άρρωστος και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για να γίνει καλά. “Γιατί το παιδάκι μας πρέπει να περάσει αυτήν τη δοκιμασία;”, αναρωτιέται η Αργυρώ. Ο Αστέρης της υπόσχεται ότι όλα θα πάνε καλά. Τελικά, η ζωή του μικρού Πέτρου δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά όλη η οικογένεια περνά μια μεγάλη και δύσκολη περιπέτεια δίπλα του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ