Σασμός – Η Μαρίνα υπερασπίζεται τον Αστέρη

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα, αφού θα διαπιστώσουμε τον τρόπο με τον οποίο η Μαρίνα στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Αστέρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του serfare.com, η απροσδόκητη αποχώρηση της Αργυρώς από τη ζωή του Αστέρη, μαζί με τον Πετράκη, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στη Μαρίνα.

Σασμός – Η Μαρίνα υπερασπίζεται τον Αστέρη

Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τον τόπο διαμονής της κόρης της, η Μαρίνα την ορκίζεται να μην αποκαλύψει τίποτα στον Αστέρη και να μην συμβάλει στην επανασύνδεσή του με την κόρη του. “Μάνα, μην προδίδεις την εμπιστοσύνη μου”, της λέει με αποφασιστικότητα. Δεν υποχωρεί, αλλά επισημαίνει στην Αργυρώ: “Ό,τι κι αν σου έχει κάνει ο Αστέρης, σ’ αγαπάει βαθιά και αληθινά. Δεν του αξίζει να στερηθεί την οικογένεια του, για την οποία έχει υπομείνει τόσα πολλά.

Προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος, μην αποποιηθείς την οικογένεια σου”. Η Μαρίνα, παρόλο που αναγκάζεται να διατηρήσει το μυστικό της Αργυρώς, συναισθάνεται το βάρος της ευθύνης να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων μεταξύ του Αστέρη και της κόρης του. Η συμβουλή της αποτελεί έκκληση προς τον Αστέρη να μην αποκλείσει την ιδέα της επανασύνδεσης, παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει.

Η δυναμική ανάμεσα στους χαρακτήρες εντείνεται, καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην επίτευξη του κοινού καλού και στη διατήρηση της εμπιστοσύνης της κόρης της. Ενώ οι αποκαλύψεις αναμένονται να σοκάρουν τον Αστέρη, η Μαρίνα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των επιλογών της στην πορεία της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ