Σασμός – Η Μαρίνα βάζει τέλος στη ζωή της

Σασμός – Η Μαρίνα, πρωταγωνίστρια της σειράς “Σασμός”, στέκεται σε μια στιγμή κρίσης. Η αποκάλυψη που δέχτηκε, πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, την οδηγεί στα άκρα. Η σκέψη της απελπισίας είναι συνεχής, και ο πόνος της απώλειας του γιου της, του Πετρή, καθιστά τη ζωή ανυπόφορη.

Σασμός – Η Μαρίνα βάζει τέλος στη ζωή της

Η πίεση από το ένοχο μυστικό του Μαθιού, συνοδευόμενη από την αδιάκοπη αναζήτηση για ειρήνη, την οδηγεί στο χείλος του γκρεμού. Οι Σταματάκηδες, παρότι τρέμουν για τη μοίρα της, αδυνατούν να την πείσουν να αναθεωρήσει. Απελπισμένη, η Μαρίνα πιστεύει πως η μοναδική λύση είναι η αυτοκτονία. Όμως, ο Μαθιός, γνωρίζοντας τον απόλυτο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η γυναίκα του, είναι αποφασισμένος να αντιδράσει. Αντιμέτωπος με την ανυπολόγιστη απώλεια που θα προκαλέσει μια τέτοια πράξη, είναι έτοιμος να ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε, προκειμένου να προστατέψει τη Μαρίνα.

Η αναμέτρηση μεταξύ τους είναι έντονη. Η Μαρίνα, παραδομένη στον πόνο και την απελπισία, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τελευταία επιλογή. Η αγωνία για το μέλλον της οδηγεί την ψυχή της σε σκοτεινά μονοπάτια. Καθώς η σειρά πλησιάζει στο καταληκτικό της σημείο, η εξέλιξη της ιστορίας είναι αβέβαιη. Η μοίρα της Μαρίνας κρέμεται από μια κλωστή, που κρατά την ελπίδα ή την καταστροφή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ