Σασμός – Η Μαρίνα χάνει τα λογικά της και αυτοκτονεί

Σασμός – Οι εξελίξεις στη σειρά “Σασμός” αναμένεται να είναι καταιγιστικές, καθώς η Μαρίνα χάνει τη μνήμη της και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο του πνιγμού στη θάλασσα. Παρ’ όλα αυτά, κάνει μια ανατροπή και σώζει τον Μαθιό από τη φυλακή. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον Αντώνη μακριά από το χωριό, αντιμετωπίζουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σασμός – Η Μαρίνα χάνει τα λογικά της και αυτοκτονεί

Καθώς το ζευγάρι διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο, η Μαρίνα ξεχωρίζει και πηγαίνει προς τη θάλασσα με τα ρούχα της. Δύο άνθρωποι προσπαθούν να την εμποδίσουν, καθώς καταλαβαίνουν τον κίνδυνο. «Κυρία! Είστε καλά; Ελάτε να βγούμε έξω. Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε» της φωνάζουν κι εκείνη καταρρέει. Τη βγάζουν έξω, ενώ ο Αντώνης ανησυχεί και ενημερώνει τις αρχές για την εξαφάνισή της.

Η Μαρίνα δυσκολεύεται να θυμηθεί οτιδήποτε, ακόμα και το όνομά της, και ο Αντώνης σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του δεν τον αναγνωρίζει. «Μαρίνα μου, καρδιά μου. Είσαι καλά;», θα τη ρωτήσει, αλλά εκείνη απλά θα τον κοιτάζει σαν να τον βλέπει πρώτη φορά στη ζωή της. «Μίλησέ μου, Μαρίνα, εγώ είμαι, ο Αντώνης σου», θα της πει. Τον κοιτάει σαν να είναι ένας ξένος και προσπαθεί να θυμηθεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ