Σασμός – Η Καπετάνισσα υποκύπτει στους εκβιασμούς

Σασμός – Τα επεισόδια που ακολουθούν στη σειρά θα φέρουν αναταραχή, καθώς ο Αστέρης και ο Μαθιός βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα που πηγάζουν από την Καλλιόπη. Η αγωνία αυξάνεται, καθώς τα δυο αδέρφια προσπαθούν να κατανοήσουν τις προθέσεις της, ενώ η Καλλιόπη αρνείται να εξηγήσει την απόφασή της να παραχωρήσει το χωράφι στο Μανώλη.

Σασμός – Η Καπετάνισσα υποκύπτει στους εκβιασμούς

Στο μεταξύ, ο παπα-Μιχάλης επιχειρεί να πείσει τη Βασιλική να επανασυνδεθούν, χωρίς όμως να επιτυγχάνει τον στόχο του. Η αντιπαράθεση εντείνεται, διαμορφώνοντας ένα κλίμα έντασης στη σειρά. Παράλληλα, ο Αντρέας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο Θανάσης τον απειλεί με εκβιασμούς και απειλεί να αποκαλύψει όλα στην Καλλιόπη. Εκείνος, απεγνωσμένος, ζητά βοήθεια από την Εύα.

Η Αργυρώ, χτυπημένη από την απελπισία, αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή στην Εύα, το μόνο άτομο που πιστεύει πως δεν θα προδώσει το μυστικό της. Εν τω μεταξύ, η συνεργασία μεταξύ Εύας και Αντρέα φαίνεται να ενισχύεται, ενώ ο Τηλέμαχος εκπλήσσει την Αργυρώ εγκαταλείποντας τον αδελφό του.

Ο νέος εισαγγελέας συνεχίζει να προκαλεί αναταραχή, ενώ η Ντίνα αντιμετωπίζει πιεστικές ερωτήσεις σχετικά με τον Βαγγέλη, που έχει μπει πια στο ραντάρ όλων. Ο Γιώργος, αντίθετα, φοβάται πώς θα αντιμετωπίσει τις παρατυπίες του ως μυστικός. Έτσι, η ιστορία εξελίσσεται προς μια ανατρεπτική κατεύθυνση, υπόσχοντας στους θεατές συναρπαστικές εξελίξεις στο μέλλον.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ