Σασμός – Η Καλλιόπη περνά στην αντεπίθεση – Θα πληρώσουν με αίμα

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τον θάνατο του Νικηφόρου, ένα συμβάν που θα συγκλονίσει το χωριό και ειδικά τη Βασιλική. Ο γιος της θα χάσει τη ζωή του από τα χέρια του Λάζαρου, και αυτό θα επιφέρει έναν νέο κύκλο βίας και αίματος.

Σασμός – Η Καλλιόπη περνά στην αντεπίθεση – Θα πληρώσουν με αίμα

Ωστόσο, ταυτόχρονα, η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της, καθώς φαίνεται ότι εκείνη της είχε πει να σκοτώσει τον Παύλο Βρουλάκη. Από την πλευρά της, η Καλλιόπη στέλνει ένα μήνυμα στη Μαρίνα, προειδοποντικό ότι το αίμα του εγγονού της θα πληρωθεί με αίμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βασιλική κατακλύζεται από μίσος και ξεκινά μια αγωνία για να εντοπίσει τη θέση του Λάζαρου, ο οποίος είναι ο φονιάς του γιου της. Τα λόγια της είναι αποφασιστικά: “Θέλω να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια.” Τελικά, η Βασιλική θα εντοπίσει τον φονιά του Νικηφόρου, τον Λάζαρο, και θα εξαναγκάσει τον ίδιο να πληρώσει με τον ίδιο τρόπο, όπως θα δούμε στη σειρά.

Ο θάνατος του Νικηφόρου στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα αποτελέσει ένα σημαντικό καθοριστικό στιγμιότυπο για την εξέλιξη της πλοκής. Η απώλεια αυτή θα πλήξει βαθιά όλο το χωριό, με τη Βασιλική να υφίσταται τη μεγαλύτερη καταπίεση και πόνο. Ο γιος της θα χάσει τη ζωή του από τα χέρια του Λάζαρου, ανοίγοντας τον δρόμο για έναν νέο κύκλο βίας και εκδίκησης.

Ωστόσο, παράλληλα με αυτήν την τραγωδία, η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για την εμπλοκή της στον θάνατο του γιου της, καθώς φαίνεται ότι της είχε δώσει την εντολή να σκοτώσει τον Παύλο Βρουλάκη. Η Καλλιόπη, από την πλευρά της, στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στη Μαρίνα, προειδοποιητικό ότι το αίμα του εγγονού της θα ανταποδοθεί με αίμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος