Σασμός – Η Καλλιόπη πέφτει στην παγίδα του

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς θα δούμε την Καλλιόπη να παίζει το τελευταίο της χαρτί. Ο Μαθιός, αντιδρώντας στις πρόσφατες εξελίξεις και επιθυμώντας να προστατεύσει την εγκυμονούσα Βασιλική, λαμβάνει μια έκτακτη απόφαση. Αποκαλύπτει την ευθύνη του για τον θάνατο του Λάζαρου στον Αντώνη, προκαλώντας δυσπιστία στον τελευταίο.

Σασμός – Η Καλλιόπη πέφτει στην παγίδα του

Παράλληλα, ο Μανόλης επεμβαίνει παρέχοντας άλλοθι στον Μαθιό, αποκαλύπτοντας την ψευδή φορτισμένη ομολογία του. Η ένταση φτάνει στο αποκορύφωμα στην Άνω Ποριά με τον εντοπισμό του πτώματος του Λάζαρου. Οι Σταματάκηδες βρίσκονται υπό έντονη πίεση, καθώς οι υποψίες και οι κατηγορίες σωρεύονται εναντίον τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος, μαζί με τους Μουντάκηδες, σχεδιάζουν μια τρομακτική εκδίκηση. Αποφασίζουν να ανατινάξουν το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής με σκοπό να τους σκοτώσουν. Έχουν ήδη διασφαλίσει άλλοθι, βρίσκοντας στο καφενείο κατά την ώρα της έκρηξης, προκειμένου να αποφύγουν κάθε υποψία. Αυτή η επικίνδυνη κίνηση αποτελεί ένα ακραίο μέσο εκδίκησης, αποκαλύπτοντας το βάθος της αποφασιστικότητάς τους.

Συγχρόνως, ο Αντώνης επιχειρεί να πιέσει την Καλλιόπη να εμφανιστεί στο τμήμα για να ληφθούν τα αποτυπώματά της, υποπτευόμενος την συμμετοχή της στην δολοφονία του Λάζαρου. Η Καλλιόπη, ωστόσο, εμφανίζεται αποφασισμένη να δυσκολέψει την έρευνα, έχοντας εξαφανίσει κάθε ίχνος της από τον τόπο του εγκλήματος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος