Σασμός – Η Καλλιόπη κρύβει την αλήθεια

Σασμός – Η Καλλιόπη θα αποκαλύψει την αλήθεια στον Αντρέα σχετικά με τον βιολογικό του πατέρα, όπως θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια του Σασμού. Αργότερα, ο Αντρέας θα εξαφανιστεί από το προσκήνιο, και παρά τις προσπάθειες όλων να τον εντοπίσουν, θα παραμείνει αγνοούμενος.

Σασμός – Η Καλλιόπη κρύβει την αλήθεια

Η Καλλιόπη θα παραδεχτεί μόνο στους δικούς της ανθρώπους ότι είναι η τελευταία που τον είδε ζωντανό. Παράλληλα, θα διαβεβαιώσει πως δεν προξένησε κανένα κακό στον Αντρέα, διατηρώντας το μυστήριο γύρω από την εξαφάνισή του. Στην ίδια χρονική στιγμή, η Εύα, ο Τηλέμαχος και ο Παύλος θα αγωνιούν μέσω τηλεφώνου για τον χαμένο Αντρέα. Η ανησυχία θα επηρεάσει τον καθένα από αυτούς, καθώς προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα, ο Αντώνης θα ενημερωθεί για την αιφνίδια εξαφάνιση του Αντρέα και θα ξεκινήσει τις προσπάθειες εντοπισμού του. Με ανησυχία και αγωνία, θα αναζητήσει οποιοδήποτε ίχνος που θα οδηγήσει στον φίλο του, επιδιώκοντας να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει την αιφνίδια εξαφάνισή του. Ποιο είναι το κίνητρο πίσω από την εξαφάνιση του Αντρέα και γιατί η Καλλιόπη διατηρεί το μυστήριο;

Τι συμβαίνει στους ανθρώπους που ανησυχούν για τον χαμένο Αντρέα και πώς αντιδρούν στις απαντήσεις που λαμβάνουν; Ποιος είναι ο ρόλος του Αντώνη σε αυτήν την αναζήτηση και πώς θα επηρεάσει την εξέλιξη της ιστορίας; Καθώς οι ερωτήσεις πλέκονται, αναδύεται ένα δίκτυο από αποκαλύψεις και ανατροπές που θα φωτίσουν το μυστήριο πίσω από την αινιγματική εξαφάνιση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ