ΣΑΣΜΟΣ: Η Καλλιόπη απειλεί την Βασιλική – Έξαλλος ο Μαθιός

ΣΑΣΜΟΣ: Η Καλλιόπη αρχίζει να βλέπει με κακό μάτι τις συναντήσεις που έχει ο Μαθιός με την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Φοβάται για τα άσχημα σχόλια του χωριού, αλλά και για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση αυτή μεταξύ τους.

ΣΑΣΜΟΣ: Η Καλλιόπη απειλεί την Βασιλική – Έξαλλος ο Μαθιός

Η ίδια παρατηρεί πως ο γιος της έχει αλλάξει αρκετά. Δεν είναι αυτός που ήταν κάποτε. Δένεται με την Βασιλική, με αποτέλεσμα το δικό του σπίτι να μη τον βλέπει πια. Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια.

Πλησιάζει την Βασιλική και ο έντονος διάλογος ξεκινάει. Την απειλεί να μείνει μακριά από τον γιο της, κρατώντας τα προσχήματα. Η Βασιλική την ακούει και της υπόσχεται να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού σπίτι της…

Ο Μαθιός μαθαίνει πως η μητέρα του έβαλε λόγια στη Βασιλική και εξοργίζεται. Ένας έντονος καυγάς ξεσπάει, με τον Μαθιό να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Τονίζει στην Καλλιόπη πως εάν δεν αφήσει ήσυχη την Βασιλική, θα ξεσπάσει μεγαλύτερο κακό.

Έτσι, η Καλλιόπη επισκέπτεται ξανά την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Στόχος της είναι να πάρει πίσω όσα είπε, παρόλο που μέσα της δεν υποχωρεί. Μετανιωμένη, κάνει μία νέα κουβέντα με την Βασιλική.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣΑΣΜΟΣ ΚαλιοππηΣασμος Μαθιοσ