Σασμός – Η Καλλιόπη αναλαμβάνει δράση

Σασμός – Παρά τον πόνο της, η Καλλιόπη αναλαμβάνει η ίδια να κάνει τα αντίποινα για τον θάνατο του εγγονού της, μιλώντας με τα ανίψια της, ενώ Παύλος, παπα-Μιχάλης και Αντώνης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της για συγκάλυψη της δολοφονίας του Βασίλη. «Μου το έπαιζες και φίλος Φραγκιαδάκη και πίσω από την πλάτη μου οργάνωνες τη δολοφονία του Βασίλη μου.

Σασμός – Η Καλλιόπη αναλαμβάνει δράση

Θα έρθει η στιγμή που θα πληρώσεις για τα λάθη σου. Μέχρι τότε μην τολμήσεις να πλησιάζεις ξανά το σπιτικό μου», θα του πει μεταξύ άλλων. Λίγο πιο μακριά, στο άδειο πλέον σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, εκείνη αποφασίζει να μιλήσει ξεκάθαρα στον άντρα της. «Πρέπει να μιλήσουμε, Μαθιό, Οι δυο μας μείναμε έτσι κι αλλιώς κι εμείς πρέπει να βρούμε τη λύση», του λέει αρχικά και στη συνέχεια του εξηγεί πως δεν θα ησυχάσει αν δεν δει τον Λάζαρο να φεύγει από τη ζωή.

Ο Μα θεός προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει, όμως η γυναίκα του δεν θα ακούει κουβέντα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να πείσουν την Καλ- λιόπη να κλείσει τη βεντέτα, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Παράλληλα πονάει για την απόφαση της νύφης της να τη βγάλει οριστικά από τη ζωή της, κατηγορώντας την ανοιχτά για τον θάνατο του Νικηφόρου. Το χωριό φοβάται για τα χειρότερα, ενώ το χωριό είναι σε αναβρασμό περιμένοντας το επόμενο μεγάλο χτύπημα.

Η Εύα απλώνει τα δίχτυα της, κρύβοντας από όλους και κυρία ως από τον Παύλο τον απώτερο σκοπό της, που είναι να βρει τον δολοφόνο του αδελφού της και να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Οι συναντήσεις με τον Αντρέα ολοένα και θα πυκνώσουν και ενώ εκείνος θα είν ναι ξεκάθαρος για τα συναισθήματά του απέναντί της, η αδελφή του Ευθύμη θα επιμένει πως θέλει μόνο να περνάει καλά και να μη δεθεί με κάποιον.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος