Σασμός – Η Ιστορία επαναλαμβάνεται – Νεκρός ο Μαθιός στη φυλακή

Σασμός – Οι εξελίξεις που θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ιδιαιτέρως σοκαριστικές. Ο Μαθιός βρίσκεται στο επίκεντρο μιας δολοφονικής επίθεσης μέσα στη φυλακή, παρόμοια με αυτήν που υπέστη και ο πατέρας του.

Σασμός – Η Ιστορία επαναλαμβάνεται – Νεκρός ο Μαθιός στη φυλακή

Η σύλληψη και η μεταφορά του Μαθιού στο κρατητήριο για τον θάνατο του Λαζάρου δεν αποτελούν αρκετή τιμωρία γι’ αυτόν. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος συνωμοτούν για την επόμενη μεγάλη κίνηση που θα τον οδηγήσει στον χαμό. Η Εύα, πιστεύοντας ότι ο Μαθιός φέρει ευθύνη για τον θάνατο του αδελφού της, Ευθύμη, αποκαλύπτει στον Αντρέα τις υποψίες της. Αυτός, αγνοώντας την αλήθεια, της κάνει μια πρόταση επικίνδυνη: να συμμετάσχουν μαζί στο σχέδιο να εξαφανίσουν τον Μαθιό οριστικά.

Η Εύα αντιδρά με οργή, προτρέποντάς τον να περιμένει και να μην προβαίνει σε καμία ενέργεια μέχρις ότου διαλευκανθεί η υπόθεση. “Θα χαρώ μόνο όταν μπει στο χώμα”, του λέει. Ο Αντρέας, ικανοποιημένος που η ύποπτη για τον θάνατο του Λαζάρου επιβεβαιώθηκε, συνεννοείται με τον Τηλέμαχο για το τελειωτικό χτύπημα στον Μαθιό. Του εξηγεί ότι η μοίρα του πατέρα του περιμένει τον Μαθιό, και η εκτέλεση θα γίνει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στις φυλακές της Κρήτης.

Ο Τηλέμαχος εκφράζει απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να κοιτάξει τον Μαθιό στα μάτια κατά τη στιγμή της επίθεσης και να του ψιθυρίσει το όνομα του Λαζάρου. Ο Αντρέας του εξηγεί ότι ο στόχος είναι μόνο ο Μαθιός, ενώ ταυτόχρονα του επισημαίνει να προσέξει την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, αποτρέποντας οποιαδήποτε απειλή κατά της γυναίκας. Ο Τηλέμαχος ικανοποιείται που ο αδερφός του επιστρέφει στη δράση, αφήνοντας πίσω του τις αγάπες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος