Σασμός – Η ηρεμία πριν την καταιγίδα, θα τελειώσει απότομα

Σασμός – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο είναι συναρπαστικές. Η Βασιλική βρίσκεται ανήσυχη και φοβισμένη για μια καρφίτσα που έλαβε και απευθύνεται στην Καλλιόπη για βοήθεια. Με ανησυχία της εξηγεί πως πρέπει να παραμείνει επιφυλακτική και να προειδοποιήσουν και το παιδί της για την κατάσταση. Η Βασιλική είναι γεμάτη αγωνία και φόβο.

Σασμός – Η ηρεμία πριν την καταιγίδα, θα τελειώσει απότομα

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός έχει μια σημαντική στιγμή συμφιλίωσης με τον Νικηφόρο. Κατανοεί ότι η αγάπη του για τον Νικηφόρο υπερισχύει του θυμού του, και τελικά οι δύο αυτοί άνθρωποι καταλήγουν να συγκλίνουν ως μια ενιαία οικογένεια.

Από την πλευρά του, ο Παύλος ενδέχεται να υποχωρεί μπροστά στις διαβεβαιώσεις της Καλλιόπης σχετικά με τον Αστέρη. Είναι πιθανό ότι αυτός αντιλαμβάνεται πιο θετικά τη ζωή του Αστέρη, και αρχίζει ακόμα και να ονειρεύεται την επερχόμενη ζωή του Αστέρη με την Αργυρώ. Όμως, η ηρεμία πριν από την καταιγίδα ίσως να έχει περάσει, καθώς η κατάσταση φαίνεται να εξελίσσεται ανεξέλεγκτα.

Οι χαρακτήρες σε αυτήν την ιστορία βρίσκονται αντιμέτωποι με διάφορες προκλήσεις και αντιφάσεις της ζωής τους. Η Βασιλική, παραδείγματος χάριν, φοβάται το παρελθόν της και τις επιπτώσεις που φέρνει, ενώ ο Μαθιός βρίσκει τον δρόμο προς τη συμφιλίωση με τον Νικηφόρο. Παράλληλα, ο Παύλος διέρχεται ανάμεσα στην ανασφάλεια και τις ελπίδες του για το μέλλον.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος