Σασμός – Η γυναίκα αράχνη πλέκει τον ιστό της

Σασμός – Ενώ η βόμβα που έριξε ο Σταμάτης έχει τινάξει στον αέρα το σπίτι των Σταματάκηδων και με τον Αντρέα να έχει επηρεαστεί από την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης, η Εύα βρίσκει το πεδίο ελεύθερο για να προχωρήσει το δικό της σχέδιο. Έχει ήδη προσεγγίσει φιλικά τον Ανδρέα και τώρα ρίχνει τα δίχτυα της στον Βαγγέλη, ο οποίος ξέρει ότι θα της φανεί πολύ χρήσιμος.

Σασμός – Η γυναίκα αράχνη πλέκει τον ιστό της

Στο μεταξύ, η Αργυρώ βλέπει τον Αστέρη καταρρακωμένο κι ανησυχεί και η Μαρίνα, με τη σειρά της, ανησυχεί για την κόρη της, που δείχνει να χάνει για άλλη μια φορά την ευτυχία μέσα από τα χέρια της. Ο Αντώνης παίρνει μια πρωτοβουλία που τις εκπλήσσει και τις δύο, όμως για τον Αστέρη η ουσία δεν αλλάζει. Η οικογένειά του τον πρόδωσε και είναι αποφασισμένος να μείνει στο εξής μακριά τους. Μαθαίνοντας πώς ακριβώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια, η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τον Ανδρέα και μοιράζεται τις υποψίες αυτές με τον Γιώργο.

Αυτός, με τη σειρά του, τις λέει στον Αντώνη και, τελικά, φτάνουν στη Στέλλα. Εκείνη ακόμα ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία και είναι αποφασισμένη να φτάσει την έρευνα μέχρι τέλους. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη ανακοινώνει στους γιους της την απόφασή της να εκδικηθεί τον Παύλο, βρίζει θεούς και δαίμονες και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού. Ο Αστέρης πικραίνεται ακόμη περισσότερο, ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι έχει συμβεί, καθώς και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπλύνει το κρίμα με τα ίδια της τα χέρια!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςΗ γυναίκα αράχνη πλέκει τον ιστό τηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος