Σασμός – Η γιαγιά Ειρήνη στην εντατική

Σασμός – Η Θοδώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο της και μαθαίνει πως θα πρέπει για ένα διάστημα να μείνει ξαπλωμένη καθώς κινδυνεύει να χάσει το παιδί, γεγονός που τη βυθίζει σε στεναχώρια. Ο Γιώργος θα είναι όμως στο πλευρό της: «Δεν πειράζει αγάπη μου. Θα κάνεις ότι χρειάζεται για να είναι καλά το μωράκι μας, ακόμα και αν χρειαστεί να μείνεις στο κρεβάτι.

Σασμός – Η γιαγιά Ειρήνη στην εντατική

Ο καιρός θα περάσει αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα είσαι μόνη σου σε αυτό. Θα είμαι πάντα δίπλα σου. Και εγώ και η οικογένεια σου και όλα θα πάνε καλά». Η κοπέλα δεν ξέρει αν το πιστεύει, πάντως του υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει. Στο μεταξύ, τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς φαίνεται να ματαιώνονται για μια ακόμη φορά αφού η γιαγιά νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Μαθιός και Αστέρης συναντιούνται στο νοσοκομείο και ο τελευταίος δεν σηκώνει τα μάτια του, πάνω στον αδελφό του. Λίγο αργότερα θα μιλήσουν και ο Μαθιός δεν θα μπορεί παρά να παραδεχτεί τον φόνο που διέπραξε προκειμένου να σώσει την αγαπημένη του. Όμως αυτή η δικαιολογία κάθε άλλο παρά πειστική φαίνεται στα μάτια του Αστέρη που του λέει πως πρέπει να παραδοθεί.

Την ίδια στιγμή, Βασιλική και Καλλιόπη προσπαθούν να με καταλάβουν ποιος κρύβεται πίσω από τα «χτυπήματα» του νεκρού πλέον Ευθύμη και θέλει να τους καταστρέψει. Η Εύα και ο Αντρέας συναντιούνται στο μπαρ του ξενοδοχείου που μένουν και εκείνη του εξηγεί πως δεν τον βλέπει ερωτικά, καθώς τα δεδομένα στη ζωή της, μετά τον χαμό ενός αγαπημένου της ανθρώπου, δεν της επιτρέπουν να χαλαρώσει. Ο Αντρέας θα απογοητευτεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος