Σασμός – Η Ευχή της πραγματοποιείται – Στο χώμα ο Μαθιός

Σασμός – Η Εύα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα εκδηλώσει έντονη οργή και θα συμβουλεύσει τον άνδρα της να διατηρήσει ψυχραιμία και να μην προβεί σε καμία ενέργεια μέχρις ότου διαλευκανθεί η υπόθεση. Τελικά, της εξηγεί ότι θα αισθανθεί ικανοποίηση μόνο όταν ο Μαθιός τελειώσει στον τάφο.

Σασμός – Η Ευχή της πραγματοποιείται – Στο χώμα ο Μαθιός

Ο Αντρέας, ικανοποιημένος που επιβεβαιώθηκε για τον θάνατο του Λαζάρου, συνεννοείται με τον Τηλέμαχο για την οργάνωση της τελικής επίθεσης κατά του Μαθιού. Ο Τηλέμαχος επισημαίνει ότι ο Μαθιός περιμένει το πεπρωμένο του, περιλαμβανομένης της φυλάκισης, και προτείνει να τον χτυπήσουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του προς τη φυλακή. Συνεχίζοντας, ο Αντρέας αποκαλύπτει ότι το χτύπημα θα πραγματοποιηθεί με τουφέκι την ημέρα της μεταφοράς στις φυλακές της Κρήτης.

Ο Τηλέμαχος εκφράζει απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να κοιτάξει τον Μαθιό στα μάτια όταν αυτός θα πέσει στο έδαφος και δεν θα του ψιθυρίσει το όνομα του Λαζάρου. Ωστόσο, ο Αντρέας τον καθησυχάζει, λέγοντάς του ότι ο Μαθιός θα κατανοήσει καλά το τίμημα που πληρώνει, και του επιβάλλει να ενημερώσει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, τηρώντας παράλληλα την απειλή ότι καμία ενέργεια δεν πρέπει να γίνει εναντίον της. Επισημαίνει ότι ο στόχος είναι μόνο ο Μαθιός, ενισχύοντας την επιθυμία του Τηλέμαχου να επανέλθει στη δράση, αφήνοντας πίσω τις προσωπικές του ερωτικές σχέσεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος