Σασμός – Η Εύα βράζει απο θυμό και επιτίθεται

Σασμός – Καθηλωτικά γεγονότα συμβαίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Θοδώρα και ο Γιώργος επανασυνδέονται, ενώ η Εύα παραμένει στον πάγο. Η Θοδώρα, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία, αποφασίζει να εξωτερικεύσει τα αισθήματά της για τον πρώην της σύντροφο και να αγωνιστεί για τον Γιώργο. Βρίσκει μια ευκαιρία να χαλάσει το ραντεβού της Εύας και του Γιώργου.

Σασμός – Η Εύα βράζει απο θυμό και επιτίθεται

Με δάκρυα στα μάτια, μια μέρα, επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα και, σε κατάσταση αναστάτωσης, ψεύδεται στον Γιώργο ότι της έκλεψαν το πορτοφόλι. Ο Γιώργος ενεργοποιεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προσπαθώντας να την βοηθήσει. Παράλληλα, ακυρώνει το ραντεβού με την Εύα, που ξεκινά να υποπτεύεται κάτι. Καθώς ο χρόνος περνά και η ώρα γίνεται βασανιστήριο για την Εύα, ο Γιώργος προτείνει στη Θοδώρα να μείνει μαζί του, για να μην την αφήσει να πηγαίνει μόνη της σπίτι της τόσο αργά, προκειμένου να μην ανησυχήσουν οι γονείς της.

Η Θοδώρα συμφωνεί και περνά τη νύχτα στο σπίτι του. Την επόμενη ημέρα, το πρωί, η Εύα την παρατηρεί να βγαίνει από το σπίτι του Γιώργου και εξοργισμένη την απειλεί να μείνει μακριά του. Αργότερα, σκέφτεται ένα σκληρό σχέδιο για να απομακρύνει εντελώς τη Θοδώρα. Ζητά από κάποιον άγνωστο να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της. Όταν, στη συνέχεια, η Θοδώρα οδηγεί το αυτοκίνητό της, στιγμιαία αντιλαμβάνεται ότι τα φρένα δεν λειτουργούν και τραυματίζεται.

Ο Τηλέμαχος τη βρίσκει και την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Κατά την κατάθεσή της στον Γιώργο, η Θοδώρα υποπτεύεται ότι η Εύα είναι υπεύθυνη και τον ενημερώνει για τις απειλές που δέχτηκε. Ο Γιώργος την πιστεύει και της υπόσχεται προστασία. Παράλληλα, το ζευγάρι φαίνεται να ενωθεί όλο και περισσότερο, έτοιμο να δώσει μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ