Σασμός – Η Εύα συγκεντρώνει πληροφορίες

Σασμός – Ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου, τη στιγμή που είναι μέσα μόνο ο Αντρέας, φέρνει αναστάτωση στο χωριό και παρόλο που ο Αστέρης θα είναι εκείνος που θα σώσει τον θείο της Αργυρώς, ο Αντρέας δεν θα διστάσει να κατηγορήσει την οικογένεια Σταματάκη.

Σασμός – Η Εύα συγκεντρώνει πληροφορίες

Σύσσωμη η Ανω Ποριά αναστατώνεται αφού βλέπει μια νέα απειλή να σκιάζει τις χαρές των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς. Παρ’ όλα αυτά, οι προετοιμασίες συνεχίζονται. κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος μπορεί κρύβεται πίσω από την επίθεση, όμως ο Αντρέας και ο Παύλος δεν θα αργήσουν να έρθουν σε κόντρα.

«Τρελός είσαι, Αντρέα; Σταματάκης σε έσωσε. Λες να ήταν αυτός που έβαλε και τη φωτιά;», θα τον ρωτήσει και ο Αντρέας δεν θα μασήσει τα λόγια του. «Πολύ εμπιστοσύνη τους έχεις ξαφνικά. Τόσο αθώα σου φαίνεται η καπετάνισσα; Το θεωρείς απίθανο να κρύβεται εκείνη από πίσω;». Αμέσως ο Παύλος θα καταλάβει πως ο Αντρέας δεν είχε ποτέ σκοπό να δεχτεί τον σασμό και πως όλα ήταν ένα σχέδιο εκ μέρους του για να κερδίσει χρόνο.

Ταυτόχρονα, ο Αντρέας στρέφει Τηλέμαχο και Λάζαρο εναντίον του ξαδέρφου τους. «Τον έχω ξεγράψει από τη φαμελιά μας εδώ και καιρό. Δεν αξίζει να λέγεται Βρουλάκης από τη στιγμή που έχει πάρει το μέρος των Σταματάκηδων», τους λέει και ο Τηλέμαχος του απαντά: «Ό,τι θέλεις εσύ θα γενεί». πλησιάζει με γοργά βήματα και ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας.

Η Εύα δεν σταματά να μαζεύει πληροφορίες για όλους όσοι ήταν γύρω από τον αδελφό της, χωρίς φυσικά να έχει αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Σκοπός της είναι να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του αδελφού της και να τον παραδώσει στην αστυνομία. Η γιαγιά Ειρήνη προαισθάνεται το κακό που Τηλέμαχος και Λάζαρος είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον Αντρέα στο επόμενο χτύπημα. Ο Παύλος έρχεται σε άγρια σύγκρουση με τον Αντρέα για το θέμα του σασμού και οι δύο άντρες ανταλλάσσουν αλήθειες που πονάνε.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος