Σασμός – Η Εύα σαπίζει στην φυλακή

Σασμός – Συναρπαστικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ALPHA, καθώς ο Παύλος τελικά φέρνει την Εύα αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη. Από σύμμαχοι που είχαν γίνει, εξελίσσονται σε αντίπαλους, με την Εύα να βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες που την οδηγούν πίσω από τα κάγκελα.

Σασμός – Η Εύα σαπίζει στην φυλακή

Παρά την αγάπη του για την Εύα, ο Παύλος αποφασίζει να αγνοήσει τα αισθήματά του και τις τύψεις που νιώθει για τις πράξεις του. Αντίθετα, καταφεύγει σε μια σκληρή απόφαση που θα αναστατώσει τους πάντες. Καταθέτει κατηγορίες εναντίον της Εύας, αναφέροντας τη συμμετοχή της σε εγκληματικές πράξεις, συμπεριλαμβανομένης μιας δολοφονικής επίθεσης κατά της Θοδώρας και μιας εκρηκτικής ενέργειας που στόχευε τον Μάθιο.

Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας έκτακτης αναζήτησης για την σύλληψη της Εύας. Λίγο αργότερα, οι προσπάθειες της για να αποφύγει τη σύλληψη αποδεικνύονται ανεπιτυχείς και εκείνη καταλαμβάνεται από τις αρχές. Ο κλοιός της νομικής διαδικασίας σφίγγει γύρω της, με τις κατηγορίες να βαραίνουν όλο και περισσότερο το βάρος της. Τελικά, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, με την προοπτική να περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής της μέσα στη φυλακή.

Όταν έρχεται αντιμέτωπη με την προδοσία του Παύλου, η Εύα εκρήγνυται από οργή και ορκίζεται να τον εκδικηθεί, ακόμα και μέσα απο τα σίδερα της φυλακής. Οι επόμενες ημέρες είναι γεμάτες από δράμα, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η ελπίδα για ελευθερία είναι μια απώλεια που πρέπει να αντιμετωπίσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ