Σασμός – Η εξομολόγηση του Μαθιού στην Βασιλική

Σασμός – Μια νέα ζωή είναι η απάντηση στο φρικτό θανατικό που χτύπησε το σπίτι της, δίνοντάς της κίνητρο για ζωή. Ένας νέος Νικηφόρος θα μπει σε λίγους μήνες στο σπιτικό τους, ένα κοπε λάκι που θα το πουν κι αυτό Νικηφόρο.

Σασμός – Η εξομολόγηση του Μαθιού στην Βασιλική

Ωστόσο, η Βασιλική ξέρει καλά πως ο θάνατος του Λάζαρου έχει στοιχειώσει για τα καλά τη χαραμάδα ευτυχίας και μιας νέας αρχής στη ζωή τους. Η οργή, οι απειλές, οι κατάρες της, η μεταμόρφωσή της σε μέγαιρα που ζητά να πληρωθεί με αίμα το αίμα του αγοριού της, είναι κοινό μυστικό σε όλο το χωριό. Ποτέ δεν έκρυψε πως θέλει νεκρό τον Λάζαρο. Ως και η καπετάνισσα τρόμαξε από την οργή της νύφης της και τη δίψα της για εκδίκηση.

«Τώρα εσύ κι εγώ γινήκαμε ένα, τώρα με νιώθεις», λέει η Καλλιόπη στη Βασιλική και στέκεται στο πλευρό της, καταστρώνοντας σχέδιο να στείλουν στον άλλο κόσμο τον Λάζαρο. Τότε καμιά από τις δύο δεν ήξερε πως μια νέα ζωή βρισκόταν στα σπάργανα, » μέσα στα σωθικά της Βασιλικής. Πια δεν μπορεί να κουβαλά αυτό το βάρος μόνη της, πόσο μάλλον που τρέμει για τη σύλληψή της από την αστυνομία. «Μαθιέ, ο Νικηφόρος μας ξανάρχεται στο σπιτικό μας.

Είμαι έγκυος, σε έξι μήνες θα έχουμε μωρό», του λέει, κάνοντάς τον να πετάξει στα σύννεφα, εξηγώντας του ταυτόχρονα τι ακριβώς έχει συμβεί με τις συν θήκες θανάτου του Λάζαρου. «Θα τον έτρωγα έτσι κι αλλιώς, αλλά μόνος του έφαγε το κεφάλι του στην πέτρα και δεν πήγε από το χέρι μου». Ο Μαθιός μένει εμβρόντητος, ποτέ δεν είχε φανταστεί πως το ευαίσθητο «κλαράκι» που ερωτεύτηκε παράφορα, θα γινόταν πιο σκληρή κι από τη μάνα του, την Καλλιόπη, «Εγώ είμαι για σένα εδώ, μη νοιάζεσαι. Το παιδί μας θα γεννηθεί ελεύθερο και εγώ θα πάρω πάνω μου την ευθύνη για το φονικό», λέει δίνοντας κουράγιο στη Βασιλική… «Εγώ για σένα ζω και για σένα τ’ αντέχω όλα!»…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος