Σασμός – Η Αργυρώ βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο – Απειλεί τον Αστέρη

Σασμός – Θα διαδραματιστούν πολύ δυσάρεστες εξελίξεις στη σειρά του ALPHA με την Αργυρώ και τον Αστέρη στα επόμενα επεισόδια. Το ζευγάρι, φαίνεται, πλησιάζει προς τον χωρισμό.

Σασμός – Η Αργυρώ βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο – Απειλεί τον Αστέρη

Συγκεκριμένα, η Αργυρώ εκφράζει επιμόνως τον πόνο της προς τον Αστέρη, ζητώντας του να της εξηγήσει τον λόγο που αποφάσισε τόσο ξαφνικά και απότομα να απομακρυνθεί από την οικογένειά του. Παρόλο που η Αργυρώ προειδοποιεί ότι θα αποχωρήσει αν ο Αστέρης συνεχίσει με αυτή τη στάση, ο τελευταίος δείχνει ανένδοτος. Στη συνέχεια, η Αργυρώ τον προειδοποιεί ότι θα φύγει, λέγοντας: “Λυπάμαι Αστέρη, αλλά δεν αντέχω να με διώχνεις από τη ζωή σου συνέχεια.

Αν συνεχίσεις έτσι, θα πάρω το παιδί και θα φύγω.” Ο Αστέρης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πανικοβάλλεται και ανταποκρίνεται λέγοντας: “Εσύ και ο Πετράκης μας είστε οι προτεραιότητες μου, όμως μόνο λίγο χρόνο σου ζητώ Αργυρώ. Λίγο χρόνο για να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά. Τελικά, η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια και τον λόγο που ο Αστέρης διακόπτει τις επαφές με τον Μαθιό και την Καλλιόπη, από το στόμα μάλιστα της Εύας. Η αντίδρασή της είναι έξαλλη, και ζητά από τον Αστέρη να καταγγείλει τον αδερφό του, απειλώντας ότι, αν δεν το κάνει εκείνος, θα το κάνει η ίδια.

Παρόλα αυτά, ο Αστέρης δεν το πράττει, και η Αργυρώ του ζητά να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνη και την οικογένειά του. Ο Αστέρης επιλέγει τον Μαθιό και την Καλλιόπη, και έτσι προκαλείται ο χωρισμός, όπως θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος